reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutko,Grzesiu dla was tez wszystkiego naj,naj z okazji dwuch miesiaczkow:tak:

Dzięęęęęękuję Kochana! :-) :-D :-)

Ja już mam domek ogarnięty,Zuzia śpi,a ja buszuję po allegro w poszukiwaniu jakiejś pościelki dla Zuzi i po stronie szkoły,do której chodzę na kurs,gdyż jako słuchacz mam w niej 50% zniżki na inne kursy/szkoły policealne. :-D
Może coś ciekawego jeszcze znajdę dla siebie. :-)

Agutka a ty zamawialas te bez daszka, tak??
ja mysle o tych z daszkeim,tylko jakos nie moge ich znalezc na allegro.
te golfiki zamiast szalikow tez mi sie podobaja.
a masz jakis do tej czapeczki dobrany??

Agutka a ty zamawialas te bez daszka, tak??
ja mysle o tych z daszkeim,tylko jakos nie moge ich znalezc na allegro.
te golfiki zamiast szalikow tez mi sie podobaja.
a masz jakis do tej czapeczki dobrany??

Ola,ja zamawiałam te bez daszka,bo w tych z daszkiem wydaje mi się,że głowa będzie jak jakaś mega kula wyglądała. :-p :-D :sorry2:
Tu masz te z daszkiem:

CZAPKA SKATE czapki jesień / zima WYBÓR KOLORÓW (461836632) - Aukcje internetowe Allegro

A co do zakrycia szyi,to dla siebie wzięłam biały szaliczek,a dla Zuzi biały golfik. ;-) No i białe rękawiczki też mam. :-D Zuzia też,tylko myślę jeszcze o takich śniegowych,ale to dopiero,jak kupię Jej kombinezon. :-) Bo ja to mam czarną kurtkę taką za pupę z tamtego roku. ;-)

my kombinezonu nei kupujemy, mala i tak raczej nosi cieple spodnie a nie kombinezon, kurtke ma ale jeszcze jedna kupimy.
tylko jeszcze neiw ybralysmy, rekawiczki kupolam malej w sobote jak bylysmy na spacerze.
szukam atkiej czapeczki z daszkkeim w sklepach bo moaj raczje ma mala glowke i nie wiemczy jej an oczy nei bedzie zjezdzac.
i chcialbym jej to przymierzyc, u nas jeszcze takiej nei widzialam, ale poki co nei spieszy mi sie z kupnem:)

reklama
Agutka my zamiast kombinezony wybieramy ocieplane spodnie.
w tych z kombinezony Oliwi trudno sie poruszac.
jedynei jakies tanie kupiue na sanki:)

dobra uciekam juz bo pora sie szykowac do lekarza, odezwe sie jak wrocimy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry