reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Martucha ogladam zabawki:))
Tafojka fakt szybko padacie zmeczeni...
ja ostatnio tez juz kolo 22 spie.

Basiu ja nie wiem co to moze byc, moze z zmeczenia...

reklama
Bry wieczór. :-)

Ja już też jestem. :-) Zuzia śpi. :-D
Kurde,jak spałyśmy u G. to codziennie mogłam jeść sos tatarski... No i sobie go w końcu kupiłam do domu i co? Dziś wieczorem sobie wzięłam jego "kęsa" i wywaliłam wszystko,co miałam na talerzu do kosza,bleeeee,przestał mi smakować. :baffled: A jak on śmierdzi! :baffled: :baffled: :baffled: Zadowoliłam się (jedzeniowo! :-p) 3 ogórkami kiszonymi,mniam! :-D

A dzień,jak minął,hm... Milutko. :-) :-) :-)
Po obiadku pojechałyśmy bez wózka do miasta,bo chciałam sobie kupić zasłonkę do kuchni i firankę do pokoju. :-) Oczywiście w sklepie,który sobie wymysliłam nic nie znalazłam. :no: No to myślę,że pójdziemy do innego. ;-) A,że po drodze była salka zabaw,to pytam się Zuzi,czy chce iść się pobawić z dziećmi (wybierałam się tam już nie wiem,ile czasu :zawstydzona/y: :sorry2:) - odparła,że tak,więc zaprowadziłam Ją tam,dopłaciłam kilka groszy za opiekunkę i mogłam sama iść na zakupy. :-) Kupiłam firankę i zasłonkę i miałam iść po coś tam jeszcze,ale nagle słyszę ogromny płacz dobiegający z tej salki,więc wpadłam tam szybciej,niż wyszłam. :sorry2: A Zuzia? Zuzia nawet nie zauważyła,że przyszłam. :sorry2: Pytam się Pani,czy Młodociana marudziła,jak wyszłam,a Pani mi oznajmia,że nawet nie zauważyła,że Mamy nie ma. :zawstydzona/y: :sorry2: Okazało się,że ten płacz mi się uroił. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Zuzia była bez Mamy pół godzinki - bo nie zacznę przecież od razu od 4h z obcą osobą :sorry2:,no i później przy mnie pobiegała tam z takim chłopcem drugie pół godzinki i poszłyśmy do domku,bo już się robiło późno. ;-)

Agutka ale fajnie ze u was w salce zabaw jest z kim dziecko zostawic, u nas jest tylko jedna mloda dziewczyna i szczerze powiem ze pod jej opieka nie zostawilabym dziecka nigdy.

reklama
Ola,no wiadomo,że bez opieki nie ma co zostawiać. :no: Poza tym ta opieka musi i tak być sprawdzona - tak,jak to było u Nas. :tak: Koleżanki mi chwaliły te Panie. :tak: :tak: :tak:

Dobranoc
Tafojka! ;-)

Do góry