reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam na posterunku:-)

ja samotna bo m w poznaniu:sorry2: niby sie cieszylam ale jakos mi pustawo:dry: no ale nic---do srody wytrzymam:tak:

agutka - gratuluję nowego suwaczka!!!!!!!! nawijaj no tu więcej szczegółów!!!!!!!!!

czesc ola:-)

niunia - co to a prezentacja wieszaka:sorry2: myslalam ze wkleisz siebie:tak:

tafojka - a TY tylko dzien dobry i już???????? gdzie się podziewasz???

majuś - ja tam swiatelko macie???
phantas:-) TY to tylko w pracy widze masz czas:-D

A jakie szczegóły? :-p Wczoraj podjęliśmy taką decyzję,że musi to być szybciej,niż po Świętach. :tak: Poprostu od czwartku się hm... stało się coś,co miejsca mieć nie powinno... Wybaczcie,ale nie mogę o tym mówić na głos... Nie chcę. :no: :-( I to Nas,chyba,jeszcze bardziej zmotywowało do wspólnego zamieszkania. ;-) :-)
Mam nadzieję,że nie zapeszę tym suwaczkiem i że nic nie stanie Nam na przeszkodzie podczas realizacji Naszego planu. :tak: :tak: :tak:

reklama
... stało się coś,co miejsca mieć nie powinno... Wybaczcie,ale nie mogę o tym mówić na głos... Nie chcę. :no: :-(
oj--- zmartwilam się :-(bo zupelnie nie wiem w jakiej kwestii ale najwazniejsze ze u Was- z Wami - wszysko oki:tak:

a ja se zajadam twarozek ze swiezym ogorkiem iszczypiorkiem - a jeszcze naszla mnie mysl coby czosnku dowalić:-D w koncu sama jestem to mogę:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry