reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tafojka - ale się uśmiałam :-):-):-) - dobre

hana - my w pokoju we dwie siedzimy, to jest bardzo stary budynek z cegły więc jest zimno, a poza tym my zmarźluchy jesteśmy. My w pokoju utrzymujemy temp około 25 stopni :-) inni przychodzą się do nas ogrzać :-)

czasami tak sie zastanawiam po co mi facet:sorry2::biggrin2:

hahaha - no ja myślę że wiesz po co ;-) a reszta to dodatek ;-)

reklama
Dzien doberek:-),moj maly brojek stlukl dzis 2 szklanki ma swoj kubeczek do picia ale w szklance chyba lepiej smakuje.
czesc majus:-) moj tez w te pędy do kuchni i zawsze łapie to co natasia zostawi- bo dorosle takie fajne------- a ja dzis sięgając kubek zbilam kielisze do winka:zawstydzona/y: juz drugi w ostatnim czasie:baffled:
hahaha - no ja myślę że wiesz po co ;-) a reszta to dodatek ;-)
eeeeeeeeeeee no wiem:-p ale milo jak wyprzedza myśla w tym co trzeba---- a tu nic --- nauczyłam siie nawet juz nie prosić tylko sama dzialać:sorry2:

ja juz w domku, rodzinak po obiedzie, mloda lezy wiecmoze zasnie.
Basiu zalatwiaj chrzciny, wkoncu jaka narazie jestescie malzenstwem.

u mnie nikt nei robil problemu z ochrzczeneim dziecka bez slubu, na to juzchyba nie wszedzie zwracaja uwage

hana - ja kiedyś mówiłam, że faceci są potrzebni do odkręcania słoików - ale tego też sie nauczyłam. Jedyne czego w domu nie robiłam to nie zmieniałam uszczelki w kranie, a tak, to całą reszte juz mam w małym palcu (łącznie w wymianą kontaktów i np. kostek w kablach)

hana - ja kiedyś mówiłam, że faceci są potrzebni do odkręcania słoików - ale tego też sie nauczyłam. Jedyne czego w domu nie robiłam to nie zmieniałam uszczelki w kranie, a tak, to całą reszte juz mam w małym palcu (łącznie w wymianą kontaktów i np. kostek w kablach)
uuuuuuuuuuuuuuuuu to jestes lepsza:tak: szacuneczek!!:-D

czesc ola:tak:

a powiedzcie mi dziewczynki.......jakie mam prawo jesli chodzi o zakupy na allegro----kupiłam płaszczyk - rozmiarówka amerykanska - myslalam ze będzie dobry ( sprawdzalam tabele)a jest za duży:-(c czego mogę oczekiwać---mogę zwrócić czy jedynie wymiana???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry