reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry

i tak się nie wyspałam :-(

Kawa już wypita - teraz herbatka wiśniowa :-)

martucha - powodzenia,

czechow - dużo zdrówka dla małej- może w dzień uda Ci się przespać troszeczkę

Czechow zdróweczka dla Gabi!

U nas oprócz Melki i Oliego, Tomasz poległ...
Fatalnie gorączka, narzekanie, syropy, herbatki od rana gonię...ale żal mi ich niesamowicie. Spałam z Olim miałam okropną gorączkę w nocy chyba ze 40 stopni, nie mógł spać więc my też nie bardzo wyspani...
Wrrr:dry:

Tafojka to widzę że też masz szpital w domu.... Zdrówka dla wszystkich....

U mnie jeszcze dojdzie to że M. będzie miał operację łokcia w sobotę - i na pewno przez pierwasze 2 tygodnie będzie sajgon w domu.... no nic... mam trochę marudny dziś humor mam nadzieję że mi przejdzie szybko....

Tafojka to widzę że też masz szpital w domu.... Zdrówka dla wszystkich....

U mnie jeszcze dojdzie to że M. będzie miał operację łokcia w sobotę - i na pewno przez pierwasze 2 tygodnie będzie sajgon w domu.... no nic... mam trochę marudny dziś humor mam nadzieję że mi przejdzie szybko....
U mnie to mało powiedziane, ze mam marudny humor, najchętniej to bym wszystkich zamknęła w jednym pokoju i sama poszła spać, ale cóż taka moja rola...
Ku**a jeszcze nam się pralka psuje, nie wiruje i nie mam jak wyciągnąć prania i powiesić, bo pełno wody w pralce i przed chwilką tak na osłodę zalałam pół łazienki. Jest wspaniale, chce się ktoś zamienić?:eek:
czechow w sumie dojdzie Ci drugie dziecko do opieki..Siły życzę moja droga!!! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
duzo zdrowka dloa wszytkich!!
oj, jakies paskudne choroby wsyztkich lapia, byle sie ta zima juz skonczyla.
ja juz zdruga kawka.

ide robic obaidek, pozniej zajrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry