Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ot - taką niespodziankę Oliwci zrobił. Jak tylko znajdę pracę to zapiszę ją tam gdzie chciałaby chodzić :-):-)WITAM I JA
Aga wszytkiego naj naj naj z okazji urodzin
Phantas to jedne alimenty juz sa... ciekawe kiedy zacznie splacac dlugi bo sporo mu sie tego nazbeiralo..
u nas jest fajnie bialo a my w domku, jeszcze kilka dni spedzimy
:-)
;-)Phantas niespodzianka noworoczna??W nowym 2010 roku życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim dużo zdrowia, wiele słonecznych i radosnych dni, pociechy z dzieci, cierpliwości, rozwiązania problemów tych malutkich i tych dużych, dużo pieniążków i spełnionej prawdziwej miłości.
My już wróciliśmy, Tafi - byliśmy w Makowie Podhalańskim (sylwestra w górach, gdzie nawet odrobiny śniegu nie było). Sylwestra mieliśmy spędzić na stoku, no ale, że śniegu brak to był grill i ognisko przed domem :-):-):-).
Acha – mam „podczytywacza” – zgadnijcie kto. Wyobraźcie sobie moje kochaniutkie, że owy podczytywacz przesłał po raz pierwszy od ponad półtora roku całe alimenty
(tzn. jednomiesięczne – tak więc 30-tego na moim koncie znalazło się 450 zł).