hej
ja sie nie odzywam,bo mi prakuje troche czasu,w weekand zjazd i 4 egzaminy,boje sie jak diabli
bo jak tu sie uczyc jak po pracy jestem w domu po 16,pozniej jakies jedzenie,dziecko,klasc ja spac i sama padnieta bym tez usnela
przed wczoraj streszczalam notatki i ok 22 juz myslalam,ze zasne na siedziaco,nietomna bylam
kuzna jak sie babie nudzi to sie na studia wybralam,jakby nie sesja bylabym heppy
a co do przedszkola,w czw bedzie dzien dziadka i babci,mloda wierszyk ladnie mowi

dzis byli na operetce Okruszek nieba i wrocila bardzo zadowolona,chce isc na inne przedstawienie
jak bylo koledowanie dla rodzicow pani w przedskzolu juz wspominala,ze po feriach beda zbierac na oplaty na 2 semestr
wyliczylam,ze dodatkowe oplaty to gdzies 300 zl bedzie,sam angielski i basen 190 zl plus normalna oplata na miesiac
a ja sie kiedys pytalam o refundacje to u nas niczego takiego nie ma
choc pewnie bym sie nie zakwalifikowalam jak fa i dadatku mieszkaniowego nie mam,bo podobno za duzy dochod mam
oj ja jakos rachunkow nie zbieram i nie przegladam,ale ceny poszly w gore
ja zamierzam zbierac sie za podwyzke alim
jejku ta szkola juz mnie przeraza,bo jeszcze na dodatek bede musiala przesunac godz pracy
bo swietlica w szkole i rozpoczecie pracy o tej samej godzinie
kuzna ja nie chodzilam do swietlicy w ogule,a mloda bedzie,
jak patrzylam na rozklad lekcji,bo mloda tam na taniec chodzi,to 1,2 klasa chodzi w kratke jeden dzien rano,a drugi na poludnie
oj jak sie napisalm,ze hej
a teraz znikam zrobic herbatke i poczytam troche kks