tafojka
Fanka BB :)
widzę, że Ollka jesteś zagoniona, ja też właśnie skończyłam sprzątać, miałam dzieciaki kłaść bo jest 11, ale wiercą sąsiedzi jak opętani i w życiu oni przy tym nie zasną...
Aga82 ja tylko płaciłam jakieś grosze opłaty skarbowej a on wszystko miał uregulować. Przez pomyłkę wcześniej nic napisali o zwolnieniu z kosztów, więc sędzina zastanawiała się na rozprawie o zwolnieniu mnie z kosztów. Długo jej to nie zajęło
Wiem, że eks miał wtedy uregulowac jakieś 200 zł a inne kwoty nie są mi znane i powiem szczerze mało mnie to obchodzi
;-)
ja w każdym razie nic nie płaciłam...
Aga82 ja tylko płaciłam jakieś grosze opłaty skarbowej a on wszystko miał uregulować. Przez pomyłkę wcześniej nic napisali o zwolnieniu z kosztów, więc sędzina zastanawiała się na rozprawie o zwolnieniu mnie z kosztów. Długo jej to nie zajęło
Wiem, że eks miał wtedy uregulowac jakieś 200 zł a inne kwoty nie są mi znane i powiem szczerze mało mnie to obchodzi
;-)ja w każdym razie nic nie płaciłam...
jutro idziemy na badania w zwiazku z ta zoltaczka,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:-(.Ide obiad wstawic,zanim sie przebudzi