Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)Przyzwyczaił mnie do tego typu tekstów do takiego stopnia, że jak np. ugotuję obiad i coś komuś smakuje to pytam po kilka razy czy oby na pewno, bo jemu nigdy nic nie było dobre!!! Więc mam trochę problemów po tym związku i pewnie jeszcze dużo czasu minie zanim się otrząsnę na dobre... Gdzie ja miałam oczy??!!
. moj tez mnie wytresowal przez te prawie 4 lata. a dzialo sie to tak stopniowo i plynnie, ze sie nawet nie spostrzeglam. uwazalam, ze taki jest porzadek rzeczy i tyle. chyba po prostu nie znalam innego wzorca zwiazku. kiedy sie zwiazalam z moim m to co i rusz sie lapalam na tym, ze nadal jakby zyje pod dyktando exa... ze dzialam tymi samymi mechanizmami... zalosne, ale prawdziwe. glupie przyklady z zakupami - z exem robilam je sama badz z nim na zasadzie- przebiegnij kolo polek, wez co trzeba i zakonczmy ta sprawe. z m dlugo uczylam sie, ze zakupy nie dosc, ze moga byc razem to jeszcze w milej, przyjemnej atmosferze, gdzie mozna liczyc na doradzenie i gdzie nikt Cie wzrokiem nie zabija, bo chcesz sie wrocic przez caly market, bo zapomnialas wsadzic herbaty do koszyka...
nie zrobi sie z niego czlowieka, ale wytresowac sie da. przynajmniej w stopniu minimalnym.
Wydaje mi się, że ten największy i najtrudniejszy krok mam za sobą, bo przejrzałam na oczy i wiem, że nie chciałabym dalej takiego życia i w końcu wyrwę się z tych toksycznych więzi... Stawiając jednak swoje warunki wiem, że o wiele rzeczy też będzie toczyć się batalia w sądzie, jednak jestem juz i na to przygotowana