reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej oluś.
Zosia teraz siedzi na bujaczku i piszczy bo chce spać,bo nie mamy wózka głębokiego a w nim ją usypiałam i teraz ma problem,bo sama potrafi zasnąć do południa a poźniej juz nie:baffled:. przed 15 godzine ja nosiłam i usnęla na 20 minut:wściekła/y:

no i tyle by bylo na temat co robi Zosia.
aha przed chwilą walnęła taką kupke,że ahahahahaha:baffled:
i na dodatek tak sie wierciłą że mi łóżko obrudziła i musialam pościel wymienić:baffled:

reklama
natka oliwka zasnela i ciagle spi.
a w sumei to dobrze bo sie pozadnei rozpadalo, wiec niech dziewczyna sie przespi.

wiesz co moze i dobrze ze nie zabralas wozka do usypiania, wiem z wlasnego doswiadczenia ze im satrsze dziecko tym trudniej je odzwyczaic od usypianaiw dzien w wozku.

natka u nas oliwka juz chodizla jak zrezygnowal wdzien ze spanai w wozku, ja chcial wczesniej ja oduczyc ale uparta byla.
probowalalm lozeczka, po dlugim placzu zasypiala na max 30 minut.
teraz spi w lozku, i to czasem nawet po 3 godziny, a jak zaczynala spac w lozku w dzien totez bylo na poczatku ciezko, byly nawet 15 minutowe drzemik.

ale dacie rade, mala szybko przyzwyczai sie do barku wozka.
uwierz mi ze pozniej jest naprawde duzo trudniej.

My właśnie wróciliśmy z piaskownicy. U nas ok 30 stopni, gorąco jak nie wiem. A ja zaraz będę smażyć placki ziemniaczane...

Ollka to widzę, że Oliwia lubi spać, to tak jak Oliwier, bo Amelia to pierwsza zawsze się budzi...

Jestem juz i ja,po dlugim spacerze i po zalatwianiu spraw urzedowych:tak:na szczescie chociasz pogoda mi dopisala przez ten czas,bo teraz pada:dry:,.kupilam dzisiaj malemu krople na kolki bo zaowarzylam ze jak ma kolke to wierci nogami i uderza w jaderka to potem dopiero jest krzyk:no:mam nadzieje ze chociasz troche pomoga:-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry