reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Czesc Justyna:-)Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze to lekarstwo pomoglo:-)bo juz naprawde bylam na skraju rozpaczy:baffled:.Lo matko weze!!!!:szok:juz bym tam w zyciu nie podeszla:no:,ale tak wciszy i spokoju to tez bym sobie na dzialeczce posiedziala:cool2:pod grusza:-D:rofl2:,no coz zadowole sie oceanem:dry:i kupa ludzi ktorzy tam siedza:cool2:.Olka super pomysl z ta parasolka nad piaskownica:tak:,ide cos zjesc bo mi w brzuszku burczy:dry:

Ollka jest piątek wieczór... pewnie imprezują :-p:cool2:

Chciałabym... :sorry2:

agutka - a coz to za wybory?---a Twoja córcia - fajnie na tych fotkach w podpisie wygląda- na takiego małego łobuziaka:-D]

Hana,wybory Małej Miss i Małego Mistera Gazety Lubuskiej. :tak: W tamtym roku zgłosiłam Zuzię,no i teraz ponownie. :-D Mam nadzieję,że wygra! :-D :-D :-D
A co do fotek,oj tam łobuz. :-p To istny Aniołek! :-D Z malutkimi różkami. :cool2: Hahaha. :-D :-p

reklama
Witam,mam chwilke czasu to wykorzystam ja na BB,u nas tez juz jest 30stopni jak na razie moj urwis spi ale pewnie na podwurko pojdziemy pod wieczur bo to slonko choc fajne to jest niebespieczne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry