reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tak,tylko my tu mamy wartę,hehe. ;-)

Ja dzisiaj też zrobiłam 2 partie prania,no i w końcu pofarbowałam odrost. :cool2: :-p ;-)
Jutro prasowanie i jakieś porządki w domu,pakowanie i może zakupy na wyjazd jeszcze. W poniedziałek dopakowywanie,henna i w miarę szybkie spanie,hehehe. ;-) Bo we wtorek jakoś o 2:30 w nocy muszę się zwlec z wyrka. :szok: :sorry2:

oj to bardzo wczesnie musisz wstac...
a czym jedziecie??

a o ktorej musisz zuzie budzic??

ja wyprlama dopiero po grilu bo wiedizal ze sporo ciuszkow oliwi dojdzie

Zuzie obudzę jakoś po 3ciej... :sorry2: Jedziemy PKS`em i trochę mnie to przeraża,bo Moja Córcia jest taka ruchliwa,więc nie wiem,czy da radę wytrzymać tyle godzin w bezruchu praktycznie. :sorry2: Mam nadzieję,że tak,no i że trochę pośpi. ;-) W tamtym roku był lajcik,bo jeszcze nie chodziła,a teraz... HuHu. ;-)

Mam chęć na jakiś smakołyk z grilla przez Ciebie,
Oluś. :-p

agutka a ile bedzie trwala podroz??

oj,ja dzis tez miala ochote na grila,a oliwia bardzo chetnie wcina miesko grilowane wiec takiobiadek to fajna sprawa.
wkoncu mozna tez pol dnai spokojnie na dworze siedziec

U Nas dziś się nie dało siedzieć na dworze,bo nie było czym oddychać. :-( Dopiero o 18 wyszłyśmy na podwórko i o 20 poszłyśmy do domku,bo Zuzia chciała się już wykąpać i iść spać. ;-)

Podróż z ZG do Międzyzdrojów (z postojami) będzie trwała 5 godzin i 45 minut. :tak:

A Zuzia jeszcze niczego grillowanego nie jadła. :sorry2:

reklama
To powodzonka w szukaniu tego,co chcesz znaleźć. :tak: :-) :cool2: :cool2: :cool2:
U Nas jakoś grilla się nie robiło dawno,więc dlatego Zuzia nie miała okazji skosztowac tych rarytasów. ;-)
Zuzia w tamtym roku zaczepiała ludzi i się bawiła na siedzonku przez 2h,a resztę podróży przespała. :-D PKS odjeżdża o 4:30,czyli to jest jeszcze taka godzina snu,więc jakaś nadzieja jest,iż mi Córcia zaśnie. ;-)
Ale nie powiem... Stresa to ja mam. :zawstydzona/y: :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry