reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! :-) :-) :-)

Ja już od 6:30 na nogach. :-p G. w szkole,Zuzia u moich Rodziców,a ja właśnie umyłam sobie łepetynkę,a teraz zabieram się za mycie podłóg. ;-)

A tak poza tym,to nocka obyła się bez "BUM". :-D Zuziunia cały czas grzecznie spała na swoim nowym łóżeczku. :-D I do mnie nie przyszła,hihihi. :-D Rano,jak wstała,po cichutku wyszła ze swojego wyrka,podeszła do mnie,cmoknęła :-D i zawołała
"Mama! Mama! Maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa!",hehehe. :laugh2: Więc trzeba było wstać. :-p Moja Ukochana Dzielna Dziewczynka!!! :-D :-D :-D

reklama
Dzien dobry,a my spalismy dzis do 9.Jestem zla bo mam dzis sporo do zrobienia,moja mama ma jutro urodziny i trzeba cos upichcic.Pewnie bede dopiero wieczorkiem,tak wiec zycze wszystkim milutkiej soboty.

Ja się tylko witam i zmykam już.
Jadę kupić sobie łóżko, bo na moim spać się nie da.
P. tak jak myślałam nie idzie ze mną na rocznicę bo powiedział że nie chce w takiej sytuacji poznać moją mamę bo wszyscy będą się czuli niezręcznie - sratatata. Cóż.

Słoneczko świeci ale chłodno na dworku

Aaaa, Agutka - super fotki - cudna jest :-) - jak aniołek.

Zajrzę pewnie pod wieczór bo dzisiaj na nocnej zmianie mnie nie będzie :-):-):-)

No to i ja sie witam z kawka:-)

Ale mam katar,jak ja nie lubie byc chora:dry:

A moje dzidzi spi:-)mgla u nas jak niewiem swiata nie widac:sorry2:

Niewiem czy jeszcze pozniej zajrze bo musze na zakupki pojechac bo wlasnie sie zorientowalam ze po ciazy wszystko mam za ciasne:baffled:zalamka normalnie:sorry2:

Dobra milej sobotki i chyba niedzieli odrazu tez:tak::-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry