reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry
Wszystko piszecie na zamknietym :sorry2: eh

Moj maly zaziebipny, ja wcale nie lepiej :-(... Gardlo boli, mowic nie moge, glowa peka :-/...

Maly siedzi pod koldra w duzym pokoju bo mama lozka nie zrobila ... Boze zimno jak na dworze bo nie grzeja :-(.... Strasznie zimno :-(

Dzień dobry

ponadrabiałam - no nareszcie coś popisałyście

Mleczko z kawą stoi na biurku :sorry2: więc mogę popisać :happy:

hahaha :-D :-D :-D

nie wierzę że to napisałaś :-) :-D:-D

a kto nie lubi :-D:-p

hmm - ja wieczór spędziłam z P. dlatego mnie nie było (tak - chwalimy się chwalimy;-)). Zrobiłam pyszną kolację - mniam. I prawie cały wieczór leżeliśmy na mojej niewygodnej kanapie (czyt. ja leżałam na nim - oj biedaczek).
Ach - kolejny postęp :-) gdy przyszedł to nie dał mi iść do kuchni po jedzonko tylko mnie przytulił.... i przytulał.... i przytulał.... :-):-):-) Ale niestety znowu nie powiedziałam, pół wieczoru się zbierałam i nic :-( Teraz dopiero będę mogła to zrobić w piątek - i tak pewnie nie dam rady :-( co ja za charakterek mam :dry::confused:

och - jakie to złośliwe - agutka - nie spodziewałam się ;-)

olu - nic bym jej nie dała za to co wtedy powiedziała (z tym robieniem porządku w domu). Ciuszki wystawiłabym na allegro albo oddała do domu dziecka - tam na pewno się przydadzą.

wieksze juz dalam mojej kuzynce, jej napewno sie przydadza. dzis ma przyjsc po kolejne, takie typowo jesienne, i po spiworek dla malej
wiesz co juz nic z tym co wtedy zrobila.
ale to jak potraktowala Oliwie w paitek to szczyt wszytkiego!

Dzien dobry
Wszystko piszecie na zamknietym :sorry2: eh

Moj maly zaziebipny, ja wcale nie lepiej :-(... Gardlo boli, mowic nie moge, glowa peka :-/...

Maly siedzi pod koldra w duzym pokoju bo mama lozka nie zrobila ... Boze zimno jak na dworze bo nie grzeja :-(.... Strasznie zimno :-(
to duzo zdrowka dla was.
to pewnei przez ta pogode.
ja jzu sie podleczylam.

jejku, jednak sa plusy mieskzania w starym budownictwie.
ja mam w domku cieplo, bo w piecu sobie pale

sikałam jak to przeczytałam

.stoje na przystanku z moim byłym , nagle jakiś menel wyciąga ze spodni swoją fujarke i do mnie "posmyrasz????"
ja oczy jak pięć złotych , a mój ex - "ty rób co chcesz , ja uciekam"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry