reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć Ollka a jaka u Was pogoda?

Słuchaj mam pytanie jak Twoja mała je obiadek ok. 12 to co ona je do wieczora? Zastanawiam się nad moimi Maluchami czy im nie zmienić godziny jedzenia...

Tafojka u nas piekne sloneczko..
my mamy do 14 siedzenie w domu bo tata w pracy a w kazdej chwili moze rpzyjechac facet z weglem.

co do jedzenia Oliwki to ona tak kolo 12 je zupke, czasem nawet zdaza jej sie rpzed 12 jesc bo jest glodna. a pozniej je drugie danie, przewaznie po spaniu.
do tego wcina podwieczorek i kolacje.
tylko ona nie pije mleka wiec jest troche inaczej niz u was.

Tafojka a co cchesz zmienic godziny posilkow??

wiesz co oni mi teraz chodzą później spać, bo ok 12.30, wiesz śniadanie jedzą o 8-9 a kaszkę do spania dostają o tej 12.30 i to trochę za późno, bo nie wiem co im dać między posiłkami... Póki co daje owoce i jakieś przekąski. Zastanawiam się, bo powiedziała mi taka babka, ze mogę Maluchom zniwelować jeden posiłek mleczny i teraz nie wiem który, nie wiem czy powinnam. Jak pójdziemy do lekarza z początkiem listopada to wypytam. Tylko, że moi rzadko jedzą na dwa dania, daję im zawsze albo pierwsze czyli jakąś zupę albo drugie, bo dwóch to oni nie chcą...:sorry2:
A ja z drugiej strony nie chce siedzieć cały czas przy garach, bo teraz to równocześnie przygotowuję dzieciakom i Fiodorowi i często też od razu Tomkowi
AAA zobaczymy co mi z tego wyjdzie, póki co zostawię tak jak jest;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry