reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

coś na przeziębienie

Cześć wszystkim. Jestem nowa i dopiero sie ucze jak to zrobić aby móc z Wami pogadać :-). Ostatnio mój roczny synek Kacperek był przeziębiony, posłałam więc mojego męża do apteki po jakieś leki. Pani aptekarka zaproponowała abym powiesiła ząbek czosnku na szyji malucha ( trochę rozgnieciony, aby wydawał większy zapach, owinięty gazikiem i powieszony na sznureczku ). Codziennie rano zmieniałam "naszyjnik" na nowy, Kacperek śmierdział okropnie. Ale wiecie co? Po kilku dniach przeziębienie minęło jak ręką odjąć. TO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! Rewelacja i bez niepotrzebnego trucia lekami. Gorąco polecam wszystkim mamom.
Acha i jeszcze jedno. Prosze powiedzcie mi jak zrobić taką "książeczkę ze zdjęciem malucha" ( wiem tylko tyle, że są one na CI

reklama
Witaj !!! Niepotrzebnie zakładałaś nowy wątek,mamy ich juz nadmiar.Jeżeli możesz to bardzo prosimy abyś go skasowała, na wszystkie pytania chętnie odpowiemy w wątku witam!!!.POZDRAWIAM!!!

Jak juz pisałam jestem nowa i dopiero sie ucze obsługi "babyboom". Przepraszam za 'niepotrzebny' wątek, ale mam mały problem nie bardzo wiem jak go zlikwidowac.:no:

Nic nie szkodzi,mogłaś nie wiedzieć jakie mamy zwyczaje.Zaglądaj do nas częściej.O wszystkich problemach i radościach rozmawiamy na wątku witaj!!! ZAPRASZAMY

Do góry