• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Covid 3 trymestr

To niezle nadgonil 😮 u mnie tez tydzień młodsza niż z daty miesiączki, ale jeszcze nie podganiała pod tę datę

Profilaktycznie umówiłam się na teleporade i dostałam receptę na heparynę w celu uniknięcia ryzyka zakrzepów w łożysku… czy ktoś dostał tez może takie zalecenia? Ja nie mam pojecia jak zrobić sobie zastrzyk…

Normalnie. Zwykle dziewczyny robią w brzuch. Tylko niestety często mają duże siniaki zebys się nie przeraziła.

reklama
W związku z covidem ?
Tak, w związku z covidem, nie czytałam jeszcze nigdzie zeby komuś zalecono w związku z tym heparynę.

Nie miałam wczesniej żadnego ryzyka zakrzepicy, a po jednej trudnej nocy z covidem dzisiaj poza katarem i trochę pokasływaniem czuje się dobrze, nie mam też stanu podgoraczkowego, trochę mnie zaskoczył ten lekarz

Tak, w związku z covidem, nie czytałam jeszcze nigdzie zeby komuś zalecono w związku z tym heparynę.

Nie miałam wczesniej żadnego ryzyka zakrzepicy, a po jednej trudnej nocy z covidem dzisiaj poza katarem i trochę pokasływaniem czuje się dobrze, nie mam też stanu podgoraczkowego, trochę mnie zaskoczył ten lekarz
Dziwne takie trochę 😁 mi nic nie zalecili 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry