Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koleżanka była chora pod koniec drugiego trymestru. Gorączki nie miała wcale. Inne objawy, w tym uciążliwy kaszel prawie trzy tygodnie. Lekarze twierdzą, że nie wpłynęło to w żaden sposób na dziecko. Dostała tylko prewencyjnie acard.Hej. Czy ktos z Was lub wSzych znajomych zmagal sie z Covidem w okresie I/II TRYMESTRU ciąży? Jak dlugo trwaly objawy i goraczka? Czy wplynelo to jakos na dziecko?
Hej. Czy ktos z Was lub wSzych znajomych zmagal sie z Covidem w okresie I/II TRYMESTRU ciąży? Jak dlugo trwaly objawy i goraczka? Czy wplynelo to jakos na dziecko?
Ja miałam covid i w żaden sposób niby nie wpływa na dziecko ale szczerze mówiąc co innego maja powiedzieć jak nikt tego niewie ... koło 3 tygodni ból głowy nie do zniesienia ból oczu i katar chorowałam w listopadzie a do tej pory mam problem z zatkanym nosem i żadnych leków tak czy siak nie dostałamHej. Czy ktos z Was lub wSzych znajomych zmagal sie z Covidem w okresie I/II TRYMESTRU ciąży? Jak dlugo trwaly objawy i goraczka? Czy wplynelo to jakos na dziecko?
A czy ktoś zaszedł w ciążę bezpośrednio po chorobie? Czy to może meic wpływ na ciąże? Ja z mężem chorowaliśmy w styczniu (tylko 2 dni gorączki i ogólne osłabienie+kaszel) . Odpuściliśmy jeden cykl starań, a w lutym już stwierdziliśmy, że nie ma co odkładać, bez spiny do tg podeszliśmy, uda to się uda, a jak nie to też nic się nie dzieje. Teraz jestem w 4 tygodniu. Mam nadzieję, że jednak przebytą choroba nie ma większego wplywu.Ja najprawdopodobniej w 8tc. 2 dni stan podgorączkowy, ból mięśni i najdłużej trzymał katar i obrzęk nosa. Osłabienie jak przy przeziębieniu. Teraz 21tc i z moim Maluszkiem wszystko ok![]()