reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cudowne dwie kreseczki.

Ja stałam się z mężem o drugiego dzidziusia 1,5 roku. Wszystkie wyniki wychodziły ok. Owulacja była itp.. udało nam się dopiero po drożności.

reklama
Ja mam już troje dzieci, ale urodzonych bardzo dawno temu. Od czterech lat staraliśmy się z mężem o 4 maleństwo i bardzo przeżywałam to, że się nie udaje. Niestety nam pomogło dopiero in vitro, tylko, że ja jestem już po 40, więc to był powód niepowodzeń. Chociaż zarówno moja siostra jak i kuzynka zaszły w ciaże i urodziły dzieci po 40 naturalnie i bez problemu.

Życzę Ci tych upragnionych kreseczek ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️

Ja mam już troje dzieci, ale urodzonych bardzo dawno temu. Od czterech lat staraliśmy się z mężem o 4 maleństwo i bardzo przeżywałam to, że się nie udaje. Niestety nam pomogło dopiero in vitro, tylko, że ja jestem już po 40, więc to był powód niepowodzeń. Chociaż zarówno moja siostra jak i kuzynka zaszły w ciaże i urodziły dzieci po 40 naturalnie i bez problemu.

Życzę Ci tych upragnionych kreseczek ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️
Dziękuję kochana.
P. S.
Staramy się o 3 malenstwo.

reklama
Hej. Dziewczyny. Zrobiłam test 23.12 dwie kreski. 24.12 dostałam@ po świętach udałam się do ginekologa okazało się że szyjka macicy jest zamknięta. Lekarz skierował mnie na betę okazała się ze ciąży nie ma. Bardzo mi jest przykro. Chyba zwarjuje. O niczym innym nie myślę tylko co zrobiłam znów źle że jej nie ma. 😔😭😭😭

Do góry