Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana wiesz jak to jest. Wiem są tu kobiety które starają się latami a ja dopiero 7 miesięcy.Teoretycznie może być za wcześnie na test... Mogła Ci się nawet owulacja przesunąć. Czekaj spokojnie czy @ przyjdzie. Jak się będzie spóźniać, wtedy testuj.![]()
Dziękuję kochana.Ja mam już troje dzieci, ale urodzonych bardzo dawno temu. Od czterech lat staraliśmy się z mężem o 4 maleństwo i bardzo przeżywałam to, że się nie udaje. Niestety nam pomogło dopiero in vitro, tylko, że ja jestem już po 40, więc to był powód niepowodzeń. Chociaż zarówno moja siostra jak i kuzynka zaszły w ciaże i urodziły dzieci po 40 naturalnie i bez problemu.
Życzę Ci tych upragnionych kreseczek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze mialas pozna owulacje?Dziś jest dzień w którym powinnam dostać @. Robiłam test nadal negatywny. Któraś z Was też tak miała?
Owulacje według kalendarzyka miałam 3 grudnia. Wczoraj powinna pojawić się @ dziś jak na razie jeszcze jej nie ma.Moze mialas pozna owulacje?
Wedlug kalendarzyka, a z powodu roznych rzeczy mogla sie przesunąć. Takze do konca niewiadomo czy ona odbyla sie a jesli juz kiedy.Owulacje według kalendarzyka miałam 3 grudnia. Wczoraj powinna pojawić się @ dziś jak na razie jeszcze jej nie ma.