reklama
Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Ja mam już troje dzieci, ale urodzonych bardzo dawno temu. Od czterech lat staraliśmy się z mężem o 4 maleństwo i bardzo przeżywałam to, że się nie udaje. Niestety nam pomogło dopiero in vitro, tylko, że ja jestem już po 40, więc to był powód niepowodzeń. Chociaż zarówno moja siostra jak i kuzynka zaszły w ciaże i urodziły dzieci po 40 naturalnie i bez problemu.
Życzę Ci tych upragnionych kreseczek

Życzę Ci tych upragnionych kreseczek
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Kochana wiesz jak to jest. Wiem są tu kobiety które starają się latami a ja dopiero 7 miesięcy.Teoretycznie może być za wcześnie na test... Mogła Ci się nawet owulacja przesunąć. Czekaj spokojnie czy @ przyjdzie. Jak się będzie spóźniać, wtedy testuj.![]()
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Dziękuję kochana.Ja mam już troje dzieci, ale urodzonych bardzo dawno temu. Od czterech lat staraliśmy się z mężem o 4 maleństwo i bardzo przeżywałam to, że się nie udaje. Niestety nam pomogło dopiero in vitro, tylko, że ja jestem już po 40, więc to był powód niepowodzeń. Chociaż zarówno moja siostra jak i kuzynka zaszły w ciaże i urodziły dzieci po 40 naturalnie i bez problemu.
Życzę Ci tych upragnionych kreseczek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P. S.
Staramy się o 3 malenstwo.
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Hej. Jak nastroje?
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Dziś jest dzień w którym powinnam dostać @. Robiłam test nadal negatywny. Któraś z Was też tak miała?
C
czar121
Gość
Moze mialas pozna owulacje?Dziś jest dzień w którym powinnam dostać @. Robiłam test nadal negatywny. Któraś z Was też tak miała?
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Owulacje według kalendarzyka miałam 3 grudnia. Wczoraj powinna pojawić się @ dziś jak na razie jeszcze jej nie ma.Moze mialas pozna owulacje?
C
czar121
Gość
Wedlug kalendarzyka, a z powodu roznych rzeczy mogla sie przesunąć. Takze do konca niewiadomo czy ona odbyla sie a jesli juz kiedy.Owulacje według kalendarzyka miałam 3 grudnia. Wczoraj powinna pojawić się @ dziś jak na razie jeszcze jej nie ma.
reklama
Karolina 1234
Zaciekawiona BB
Hej. Dziewczyny. Zrobiłam test 23.12 dwie kreski. 24.12 dostałam@ po świętach udałam się do ginekologa okazało się że szyjka macicy jest zamknięta. Lekarz skierował mnie na betę okazała się ze ciąży nie ma. Bardzo mi jest przykro. Chyba zwarjuje. O niczym innym nie myślę tylko co zrobiłam znów źle że jej nie ma.