Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za odpowiedź. Kochana bardzo chce mieć kolejne dziecko. Wcześniej ze dwa lata temu nawet nie pomyślałambym że kobieta potrafi tak pragnąć dziecka. W grudniu niestety ale wystąpiła u mnie ciąża biochemiczna. Bardzo było to dla mnie trudne do przyjęcia. Byłam u ginekologa. Przepisał mi luteinę podjęzykowa. Może ten cykl będzie dla nas łaskawy.Wystąpiła kochana, z tego co czytam bardzo chcesz dzidzie, odpuść troche bo zamknięty umysł i fiksowanie nie pomogą uwierz mi
Kochana medycyna robi postępy w sprawach związanych z płodnością. Wszystko będzie dobrze. Wiem że to tak łatwo się mówi wszystko będzie dobrze. Niestety na wszystko potrzeba czasu. Moze nasze marzenia o posiadaniu dziecka w końcu się spełnia.Wiem co czujesz, mój mąż cierpi na oligozoospermiejak tego nie wiedzieliśmy co chwilę robiłam testy... 2 tyg temu ponad zrobilismy badania genetyczne i czekamy na wynik... będzie we wtorek, ale to juz 2 lata jak nie udaje się nam. A w tym cyklu mam dziwne objawy i świruje, że jestem w ciąży chociaż tak naprawdę wiem, że nie... musimy uzborić sie w cierpliwość chociaż ja czasami myślę, że dla nas nie ma ratunku...