• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cudowne dwie kreseczki.

Cześć. Dziewczyny.
Pomóżcie mi bo już sama nie wiem. W tym miesiącu monitorowałam swój cykl. Robiłam tesy owulacujne. Nie wiem czy owulacja wystąpiła czy nie. To moje testy.

Załączniki

• IMG_20210128_094849.jpg
    IMG_20210128_094849.jpg
    318,5 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Wystąpiła kochana, z tego co czytam bardzo chcesz dzidzie, odpuść troche bo zamknięty umysł i fiksowanie nie pomogą uwierz mi

Wystąpiła kochana, z tego co czytam bardzo chcesz dzidzie, odpuść troche bo zamknięty umysł i fiksowanie nie pomogą uwierz mi
Dziękuję za odpowiedź. Kochana bardzo chce mieć kolejne dziecko. Wcześniej ze dwa lata temu nawet nie pomyślałambym że kobieta potrafi tak pragnąć dziecka. W grudniu niestety ale wystąpiła u mnie ciąża biochemiczna. Bardzo było to dla mnie trudne do przyjęcia. Byłam u ginekologa. Przepisał mi luteinę podjęzykowa. Może ten cykl będzie dla nas łaskawy.

Wiem co czujesz, mój mąż cierpi na oligozoospermie :( jak tego nie wiedzieliśmy co chwilę robiłam testy... 2 tyg temu ponad zrobilismy badania genetyczne i czekamy na wynik... będzie we wtorek, ale to juz 2 lata jak nie udaje się nam. A w tym cyklu mam dziwne objawy i świruje, że jestem w ciąży chociaż tak naprawdę wiem, że nie... musimy uzborić sie w cierpliwość chociaż ja czasami myślę, że dla nas nie ma ratunku...

Wiem co czujesz, mój mąż cierpi na oligozoospermie :( jak tego nie wiedzieliśmy co chwilę robiłam testy... 2 tyg temu ponad zrobilismy badania genetyczne i czekamy na wynik... będzie we wtorek, ale to juz 2 lata jak nie udaje się nam. A w tym cyklu mam dziwne objawy i świruje, że jestem w ciąży chociaż tak naprawdę wiem, że nie... musimy uzborić sie w cierpliwość chociaż ja czasami myślę, że dla nas nie ma ratunku...
Kochana medycyna robi postępy w sprawach związanych z płodnością. Wszystko będzie dobrze. Wiem że to tak łatwo się mówi wszystko będzie dobrze. Niestety na wszystko potrzeba czasu. Moze nasze marzenia o posiadaniu dziecka w końcu się spełnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry