marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Miało być jaka ró
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te wszystkie badania genetyczne są mega drogie, chyba lepiej robić je według zaleceń, żeby nie wydawać tysięcy na badania, które nic nie wnosząDziękuje dziewczynypoczytam o tych badaniach wieczorkiem, i wstrzymam sie z wydawaniem kasy na jakieś komercyjne badania genetyczne o których myślałam żeby zrobić z ciekawości
![]()
Oj tak...te wszystkie badania genetyczne są mega drogie, chyba lepiej robić je według zaleceń, żeby nie wydawać tysięcy na badania, które nic nie wnoszą![]()
nie wiem jaką reakcję mam dać... czy smutek, czy super.Dziewczyny mam wynik bety. We wtorek 42000 dzisiaj 31900. 10000 tys mniej. I dziwne uczucie, ulżyło mi.
no dla mnie to jest negatywZobacz załącznik 1540186
Takie nic właściwie. Siury z trzech godzin. Jutro rano jeszcze coś siknę dla sprawdzenia. Chyba jednak niestety nie popłynę na tej fali.![]()
Najważniejsze że spada, oby tak dalej i obyło się bez zabieguDziewczyny mam wynik bety. We wtorek 42000 dzisiaj 31900. 10000 tys mniej. I dziwne uczucie, ulżyło mi.