reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
I myślę, że możesz normalnie pisać słowo seks :)
Popieram, musiałam się dwa razy zastanowić o co chodzi 😂
Najdziwniejsze jest to, że niektórzy używają takich wyrażeń na codzień. Ostatnio kuzynka coś się tam podśmiechiwała, że chyba były ostatnio przytulanki a ja takie wtf jakie przytulanki, co ma przytulanie to tego 🤣 dopiero po chwili zajarzyłam

ja osobiście nie mam żadnych bóli owulacyjnych ale są dziewczyny, które mają. Myślę, że warto potwierdzić sobie czy pęcherzyk pękł albo u ginekologa albo badając proga 7dpo. Wysoki puls i ciśnienie nie ma nic do rzeczy tym bardziej, że do zagnieżdżenia dochodzi najwcześniej 6dpo. :)

Tak @Animmka "serduszkowanie" brzmi, jakbyś nam dorosłym "babom" wykładała 1 lekcję sexu - zakładając, że mamy 6 lat 😁😁😁

ja osobiście nie mam żadnych bóli owulacyjnych ale są dziewczyny, które mają. Myślę, że warto potwierdzić sobie czy pęcherzyk pękł albo u ginekologa albo badając proga 7dpo. Wysoki puls i ciśnienie nie ma nic do rzeczy tym bardziej, że do zagnieżdżenia dochodzi najwcześniej 6dpo. :)

ewentualnie 'trzonowanie' 😂

Popieram, musiałam się dwa razy zastanowić o co chodzi 😂
Najdziwniejsze jest to, że niektórzy używają takich wyrażeń na codzień. Ostatnio kuzynka coś się tam podśmiechiwała, że chyba były ostatnio przytulanki a ja takie wtf jakie przytulanki, co ma przytulanie to tego 🤣 dopiero po chwili zajarzyłam
Gdyby nie to forum nigdy na własne uszy nie uslyszalabym tych wyrazów w nawiązaniu do sexu - chyba mam same zboczone koleżanki, bo my zawsze mowimy sex, piep...enie, ewentualnie bzykanko 😁😆😄

Cześć dziewczyny, jestem "nowa" ale jednak stara staraczka 😉 niektóre może mnie kojarzą bo trochę spędziłam na bb starając się o pierwszą ciążę, aż 3 lata niestety. Teraz zaczęliśmy starania o drugą i mam nadzieję że czerwiec będzie łaskawy dla nas wszystkich i będą się sypać same kreseczki w tym miesiącu 🥰 bardzo na to liczę, zwłaszcza że czerwiec to u nas dobry miesiąc bo cała nasza trójka ma urodziny w czerwcu 🙈
Powodzenia dla was i czekamy na pierwsze pozytywne testy ❤️

reklama
Do góry