AScarlett
Moderator
Czerwcowe dzieci to wrzesien/październikAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czerwcowe dzieci to wrzesien/październikAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?![]()
lato się skończyło, zaczęły się krótkie dni i się nudziliAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?![]()
a może właśnie świowali ostatnie promienie słońca gdzieś nad rzeką i ich poniosło na kocyku?lato się skończyło, zaczęły się krótkie dni i się nudzili![]()
popieram.to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
hahaha, nie wnikałama może właśnie świowali ostatnie promienie słońca gdzieś nad rzeką i ich poniosło na kocyku?![]()
Dzięki za polecajkę.Polecam Respo. Sama wybierasz co jesz i kiedy chcesz to zjeść oraz odrzucasz nielubiane produkty. Jeśli jakiś przepis ci nie pasuje to dietetyk od razu go zmienia. Przepisy są super np. Burger lub pizza w zdrowszej wersji jeśli ktoś lubi fastfoody. Przepisy są pełnowartościowe i smaczne oraz szybkie w przygotowaniu. Do tego generuje się tam lista zakupów, którą można wykorzystać na zakupach. Generalnie polecanko
Ps. To nie jest lokowanie produktu![]()
Moja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubiehahaha, nie wnikałamją napewno jestem poślubną, wg mamy tydzień po ślubie
![]()
wg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie byłoMoja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubiew sumie to mowila rowniez w jakich okolicznościach zostalam spłodzona, więc wszystko wiem
![]()
Dzięki za polecajkę.
Ja 7 miesięcy temu dowiedziałam się, że mam PCOS. Zaczęłam czytać i szukać w necie informacji. Trafiłam na kanał na YT Braci Rodzeń. Pilnuje diety, jem co lubię, schudłam 12kg i czuję się superWyniki już po miesiącu były zdecydowanie lepsze.
Dobrze, że ktoś dostosowuje tak dietę pod choroby i preferencje.To superW respo też pytają czy masz np IO układają pod to dietę, pod endometriozę też. Wow 12 kg to super wynik gratuluje
![]()