królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Bo ja na swoim spapranym wzrokiem widzę cień cienia przebijchujka i myslałam, ze jak zwykle o tej porze mam nasrane i niewymieszaneto jest jeszcze czas na dwie krechy!poranny juz w koszu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ja na swoim spapranym wzrokiem widzę cień cienia przebijchujka i myslałam, ze jak zwykle o tej porze mam nasrane i niewymieszaneto jest jeszcze czas na dwie krechy!poranny juz w koszu
![]()
Za mało jest dziewczyn jeszcze, proszę szybko dołączać bo oszalejeTo powinno się nazywać nudne mamusie a nie lutoweale w sumie zaraz tam dołączymy to nie ma sensu zmieniać
![]()
AAAA dobra dobra to grzej nam tam ławeJestem tamAle czytam Was, czekam aż tam zawitacie xd Mało się dzieje na tamtym wątku
Nuda, nie ma z kim pisać o kupie i pierdołach
![]()
ja wieszam mokre i prasuje parownicaOkdam znać tutaj w takim razie jak coś ciekawego będzie
jeśli chodzi o paradę smoków to jestem pechowa, bo za każdym razem jak byłam to padało… ale teraz weekend zapowiada się piękny i słoneczny!
Aż zastanawiam się nad umyciem okien i wypraniem firanek…. Jak pierzecie firanki to wieszacie je mokre żeby się same rozprostowały? Czy prasujecie albo suszycie w suszarce?
ten poranny dałam staremu do obejrzenia, bo chciał i mu mówię: ‚Ty nie zobaczysz, ale ja widzę xd’ i oglądał, profesjonalnie pod światło pod różnymi kątami, ale się nie dopatrzył xdO kurka widać - megaaat
To u mnie pewnie nic z tego cyklu nie będzie bo ja ovu przypuszczalnie 15 dc i mam 25 dc. A pokaż ten poranny, co na nim było widać.
myśle ze nie skłamie jak grupowo odpowiem, ze robimy co w naszej mocyZa mało jest dziewczyn jeszcze, proszę szybko dołączać bo oszaleje![]()
faktycznie bardzo tam pusto póki coZa mało jest dziewczyn jeszcze, proszę szybko dołączać bo oszaleje![]()
U mnie to już po ptokachmyśle ze nie skłamie jak grupowo odpowiem, ze robimy co w naszej mocy![]()
U mnie to już po ptokach
Teraz tylko niech się zagnieżdża![]()