królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Pewnie tak, odjebali bezsensu, nie widzę sensu subskrypcji tej apki dla samego wykresu.aż sprawdziłam o czym piszecie z tym flo i kurde co za masakra, co oni zrobili? Może jest w płatnej wersji temperatura teraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie tak, odjebali bezsensu, nie widzę sensu subskrypcji tej apki dla samego wykresu.aż sprawdziłam o czym piszecie z tym flo i kurde co za masakra, co oni zrobili? Może jest w płatnej wersji temperatura teraz?
noo to ja podobnie mam, tez sie sluz pojawil dzis, dobra, 1-2 dni i bedziemy mialy peakU mnie dzis pojawia się łaskawie śluz płodny, ale lh ma na mnie wyj...ne... pasek na poziomie 0.17temperatura też troszkę w gorę zamiast max w dół
U mnie symptomów 0, więc pewnie u mnie nie dwa dni do ovu jak apka wyznacza tylko z 5...albo kompletnie bez owulacji będzie.mozliwe, zaczynam czuc sie ‚owulacyjnie’, zaczyna mnie kluc troche itd i pewnie peak bedzie jutro/pojutrze, ale takie mialam myslenie zyczeniowe, ze przyjdzie szybciej i nie bede musiala juz czekac i sie zastanawiac![]()
Trzonować ile wlezienoo to ja podobnie mam, tez sie sluz pojawil dzis, dobra, 1-2 dni i bedziemy mialy peak![]()
no wlasnie juz mi sie odechciewa powoli, bo od kilku dni dzialamy i czekam na ta owu jak na zbawienie xDTrzonować ile wlezie![]()
Plan: nie katować głowy.a od września jaki plan?
Chociaz wiadomo, życzę, by nie był potrzebny
Wcale nie sa aż tak bardzo chujowe jak peeling z EvelineA co robicie za testy? Nie te przeklęte horieny przypadkiem?
nieee, DLA co robicie za testy? Nie te przeklęte horieny przypadkiem?
U nas co drugi dzień bez spiny od 4dc, a ostatnie dni nawet 2 dni przerwy i dopiero wczoraj było, więc mi pasuje tak co drugi dzień poki pasek nie nabierze wartości conajmniej 0.8 +. Tym razem czekam na te moje dwa dni wodospadu śluzu, ktore zawsze mam, a do tej pory mąż znikał.mi akurat w te dwa dni - moja głowa ustaliła, że to jest przyczyna braku ciąży i tego się trzymamno wlasnie juz mi sie odechciewa powoli, bo od kilku dni dzialamy i czekam na ta owu jak na zbawienie xD