Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poprzednią ciąże brałam luteinę ale do pochwowo przez cały pierwszy trymestr. Bo pierwszą ciąże poroniłam i lekarz w Pl dał mi przy drugiej luteine. Tu gdzie teraz mieszkam nikt luteiny nie daje bo natura wybiera a przez całą ciąże nikt nie bada ginekologicznie.
Nieśmiało sie witam
Byłam w 6 tygodniu ale na usg był sam zarodek, więc w poniedziałek idę znów do lekarza,wtedy wychodzi 8 i mam nadzieję mieć dobre wieści
Ciąża druga, znów wyczekana i to był cykl ze stymulacją. Termin wychodzi na 1 czerwca więc ciekawe czy tak zostanie.
Przed terminem @ mogłam non stop spać a teraz juz mdłości i wymioty na całego, koszmar jakiś
Pozdrawiam
Dziękuje wszystkim. Natura wie co robi. Szkoda tylko pierwszy raz udało mi się samej bez pomocy lekarza zajść w ciążę i tak sie cieszyłam że mi się udało widocznie mój organizm bez stymulacji robi wadliwe dzieci .
Jeszcze raz wszystkiego dobrego zajrzę do was w czerwcu żeby pogratulować!
hej właśnie wróciłam od lekarza powiedział ze to juz 6 tydzserduszko bije jestem tak szczęśliwa :-).A jak sie czuje? raczej dobrze chociaż mdłości mam codziennie czasami nawet wymiotuje i najchętniej bym cały czas spała.
a jak u was samopoczucie ?
Pkowalska87 - gratulacje serduszka!
Fiolka - witamy :-)
Ja musze przesunac swoje usg na 8 tydz zamiast 7 bo maz dostal urlop i chce do rodziny pojechac.