Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
An-fotografia przykro mi
anio0 niestety nie pomogeJesli sie martwisz kochana to pojdz do lekarza, ewentualnie jutro zrob
Rowniez znam kilka osob, ktorym to sie przytrafilo a teraz te osoby sa szczesliwymi mamami.
Ja sama staram sie o dziecko od ponad 6 lat i chociaz moja pierwsza ciaza w tym roku zakonczyla sie przedwczesnie to jestem szczesliwa, ze w koncu udalo mi sie zajsc w ciaze. Mimo moich 36 lat wierze, ze wszystko jest mozliwe. Naturalnie poronienie nie jest przyjemne i trzeba sie czasem porzadnie wyplakac ale nie warto sie poddawac!!! Na poczatku tej ciazy bylam bardzo nerwowa, zrobilam mnostwo testow, wciaz szukalam odpowiedzi w internecie, balam sie, czulam sie po prostu bardzo bardzo zle i moj dolek wciaz sie poglebial... az uswiadomilam sobie, ze na przebieg ciazy na tym etapie nie mam wiekszego wplywu, ale mam wplyw na to jak bede czula sie kazdego dnia... postanowilam, ze bede cieszyc sie kazdym dniem tej ciazy obojetnie jak dlugo bedzie trwala... i pomoglo moj humor poprawil sie zdecydowanie.
Dlatego chce wam teraz wyslac mnostwo pozytywnych fluidow!!!Dziewczyny przykro mi. Stres z tymi wynikami okropny. Oby było dobrze.
Ania przyrost na poziomie 55% to dolna granica normy ale nadal norma. Powinno być 66% . Jeszcze nic złego. Skontaktuj się z ginekologiem on będzie lepiej wiedział niż my na forum.
Byłam u lekarza i pogratulowała i kazała przyjść za trzy tygodnie. Wtedy pobiorą mi krew, zmierzą, zważą itp. Teraz to dla duńskich lekarzy zbyt wczesna ciąża7t1d. Jutro idę prywatnie na usg. Bety nawet nie wiem gdzie bym mogła prywatnie zrobić. Oby jutro było już serducho to będę spokojniejsza. Czyli jeszcze 3 tygodnie za nim wystawią mi papier o ciąży do pracy.