• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
A też chodźcie cały czas głodne?? Ja co 2 godziny muszę coś zjeść, cokolwiek bo jest mi niedobrze, z resztą jak się za bardzo najem to też mi niedobrze.

Dobrze ze w nocy się nie budzę żeby jeść. Ale rano ledwo oczy otworze i musze coś zjeść, dlatego od tygodnia o 6 jem banana:):)

Judy smutne fakt.

U nas kontakt z teściami taki sobie niestety dużo nam w życiu różnych krzywd wyrządzili zwłaszcza finansowych. Jak się urodził synek zaczęłam się z nimi spotykać dla niego. Szaleją za nim to jedyny plus tych kontaktów jednak są starsi i nie zostawiam ich samych razem.
Mojej mamy nie ma a Tata sobie układa życie z inna rodzina i ona go chyba teraz interesuje. mam za to wspaniałego męża który pomaga ciągle i bardzo dużo ;) W ogóle mam dziwna rodzinę bo ze wszystkimi słaby kontakt. teraz takie czasy że wszyscy gnają nie wiadomo za czym i tylko sobą się interesują:/

Mujer u mnie z pierwszym też tak było bo dużo chłopaków w rodzinie. ba sama miałam przeczucia i błędne objawy tak więc teraz nic sobie nie wmawiam ;)

Roxxi ekstra:)

ja leżę dziś cały dzień wykończył mnie ten wypad nasz

Ja tez musze jesc czesciej - co 3 godz to max bo inaczej mi niedobrze. Ale wlasnie jem zarazem mniejsze porcje niz kiedys. W nocy budzi mnie dziecko i choc czuje glod to nie jem. Pije wode i czekam rana.

Co do rodziny to mamy komfort bo wszyscy mieszkamy w jednym miescie. Tesciowie dwie ulice dalej. Czesto nam pomagaja przy dziecku. Zabieraja na spacer albo go pilnuja w domu u nas lub u siebie. Moi rodzice mieszkaja po drugiej stronie Wisły wiec tez daleko nie jest. Z tym ze moja mama jeszcze pracuje zawodowo i nie ma zbyt duzo czasu. Ale jak moze to pomaga, juz kilka razy Michas u nich nocowal. Moi rodzice sa swietni i oboje z mezem mamy z nimi bardzo dobry kontakt. Mąż nawet mowi ze lepiej aie dogaduje z moja mama niz swoja ;) tesciowie sa dosyc dziwni, specyficzni i czesciej nas denerwuja ale za wnukiem szaleja wiec trzeba jakos razem zyc. Dziadkami sa dobrymi, nawet troche za bardzo go rozpieszczaja. Moi rodzice bardziej trzymaja sie zasad i u nich synek jest grzeczniejszy ;)

Fiolka ja z większością rodziny mam dobry kontakt ale z moją świętą trójcą taki sobie ojciec i jeden brat a matka to w sumie brak kontaktu.
Z teściami dobry tylko oni daleko. Niestety nie każdy ma dobry kontakt z rodziną. U nas na szczęście jest tak że mamy dobry z sobą bo to najważniejsze ;)
Wy tu kulinarnie uzdolnione a ja w kuchni zrobić zrobię ale d... Nie urywa a też nie jestem chętna do nauki. Mogę wiele rzeczy ale kuchnia to raczej przykry obowiązek. Tym bardziej podziwiam :)
Paula ja jestem cały czas głodna, nawet jak zjem to jestem głodna. Staram się nie podjadać ale rożnie to wychodzi już mam bmi 25 czyli nie jest dobrze a będzie gorzej ;)

Judy ja bardzo lubię gotować, ale to dzięki mojemu Ukochanemu bo robimy to razem. Tzn on mi pomaga np obiera warzywa, kroi, i przez to polubiłam gotować, czasem on gotuje. ogólnie to wszystko co robimy razem sprawia mi ogromną przyjemność. :):)
Niestety ja jem i wymiotuje i tak w kolo, ale wiecie mdłości zdecydowanie częściej odpadają mnie jak coś robię, jak wczoraj leniuchowalam to nie mdlilo mnie kompletnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry