Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A też chodźcie cały czas głodne?? Ja co 2 godziny muszę coś zjeść, cokolwiek bo jest mi niedobrze, z resztą jak się za bardzo najem to też mi niedobrze.
Dobrze ze w nocy się nie budzę żeby jeść. Ale rano ledwo oczy otworze i musze coś zjeść, dlatego od tygodnia o 6 jem banana
U nas kontakt z teściami taki sobie niestety dużo nam w życiu różnych krzywd wyrządzili zwłaszcza finansowych. Jak się urodził synek zaczęłam się z nimi spotykać dla niego. Szaleją za nim to jedyny plus tych kontaktów jednak są starsi i nie zostawiam ich samych razem.
Mojej mamy nie ma a Tata sobie układa życie z inna rodzina i ona go chyba teraz interesuje. mam za to wspaniałego męża który pomaga ciągle i bardzo dużo W ogóle mam dziwna rodzinę bo ze wszystkimi słaby kontakt. teraz takie czasy że wszyscy gnają nie wiadomo za czym i tylko sobą się interesują:/
Mujer u mnie z pierwszym też tak było bo dużo chłopaków w rodzinie. ba sama miałam przeczucia i błędne objawy tak więc teraz nic sobie nie wmawiam
Roxxi ekstra
ja leżę dziś cały dzień wykończył mnie ten wypad nasz
Ja tez musze jesc czesciej - co 3 godz to max bo inaczej mi niedobrze. Ale wlasnie jem zarazem mniejsze porcje niz kiedys. W nocy budzi mnie dziecko i choc czuje glod to nie jem. Pije wode i czekam rana.
Co do rodziny to mamy komfort bo wszyscy mieszkamy w jednym miescie. Tesciowie dwie ulice dalej. Czesto nam pomagaja przy dziecku. Zabieraja na spacer albo go pilnuja w domu u nas lub u siebie. Moi rodzice mieszkaja po drugiej stronie Wisły wiec tez daleko nie jest. Z tym ze moja mama jeszcze pracuje zawodowo i nie ma zbyt duzo czasu. Ale jak moze to pomaga, juz kilka razy Michas u nich nocowal. Moi rodzice sa swietni i oboje z mezem mamy z nimi bardzo dobry kontakt. Mąż nawet mowi ze lepiej aie dogaduje z moja mama niz swoja tesciowie sa dosyc dziwni, specyficzni i czesciej nas denerwuja ale za wnukiem szaleja wiec trzeba jakos razem zyc. Dziadkami sa dobrymi, nawet troche za bardzo go rozpieszczaja. Moi rodzice bardziej trzymaja sie zasad i u nich synek jest grzeczniejszy
Fiolka ja z większością rodziny mam dobry kontakt ale z moją świętą trójcą taki sobie ojciec i jeden brat a matka to w sumie brak kontaktu.
Z teściami dobry tylko oni daleko. Niestety nie każdy ma dobry kontakt z rodziną. U nas na szczęście jest tak że mamy dobry z sobą bo to najważniejsze
Wy tu kulinarnie uzdolnione a ja w kuchni zrobić zrobię ale d... Nie urywa a też nie jestem chętna do nauki. Mogę wiele rzeczy ale kuchnia to raczej przykry obowiązek. Tym bardziej podziwiam
Paula ja jestem cały czas głodna, nawet jak zjem to jestem głodna. Staram się nie podjadać ale rożnie to wychodzi już mam bmi 25 czyli nie jest dobrze a będzie gorzej
Judy ja bardzo lubię gotować, ale to dzięki mojemu Ukochanemu bo robimy to razem. Tzn on mi pomaga np obiera warzywa, kroi, i przez to polubiłam gotować, czasem on gotuje. ogólnie to wszystko co robimy razem sprawia mi ogromną przyjemność.
Niestety ja jem i wymiotuje i tak w kolo, ale wiecie mdłości zdecydowanie częściej odpadają mnie jak coś robię, jak wczoraj leniuchowalam to nie mdlilo mnie kompletnie.