reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w kwestii rodzinki i teściowej się nie wypowiadam , bo my staraliśmy się 7 lat o dzidziusia więc cała rodzina jest w siódmym niebie jak się dowiedziała. Teściowa jak się dowiedziała to przez 5 min ryczała ze szczęścia , bo to jej pierwszy wnuk a sama ma już 62 lata i bała się że się już nie doczeka wnuka.

reklama
uhh ale produkujecie, będę musiała nauczyć się nadążać; )

madireiro współczuję przeżyć i postaraj się więcej nie stresować, to nic dobrego dla nas i dzidziusiow;)

BeciaG ale jazda z tą kuzynką! Wstałabym i wyszła jakby ktoś takie rady dawał. Pewnie zazdrości babsztyl;P W naszym przypadku prawie wszyscy zareagowali "szyyybko" ale raczej z radością. Między naszymi dziećmi będzie równo 2 lata roznicy, nawet termin teraz mam na dzień drugich urodzin synka;) Tak planowaliśmy ale wszyscy zaskoczeni. Może i nie ma takiej radości jak przy pierwszej ale i tak raczej większość pyta o samopoczucie itd.

anika84 powodzenia!

Ja mam wizytę w poniedzialek, to będzie jakoś początek 14go tygodnia Myślicie, że tak wcześnie może juz być widać płeć? Z synkiem dowiedzialam się w 20. tygodniu. Kurcze zmieniłam lekarza w tej ciąży i tak głupio przyjmuje- tylko do poludnia. Mieszkamy w De i nie mam tu z kim zostawić synka. Teraz mąż wziął dzień urlopu ale nie wiem co będzie następnym razem... głupia sprawa

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w kwestii rodzinki i teściowej się nie wypowiadam , bo my staraliśmy się 7 lat o dzidziusia więc cała rodzina jest w siódmym niebie jak się dowiedziała. Teściowa jak się dowiedziała to przez 5 min ryczała ze szczęścia , bo to jej pierwszy wnuk a sama ma już 62 lata i bała się że się już nie doczeka wnuka.
Hehe u mnie za tydzien juz wszyscy beda wiedziec. To pierwsze dziecko w rodzinie ;) jak sie pyta maz swojej babci co chce na swieta mowi ze prawnuka, pyta sie mamy - chce wnuka [emoji14] wiec tez bedzie radosc :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

U nas w nocy tak wiało ze ja od 3 nie śpię razem z moim psem chodziłam od okna do okna bo miałam wrażenie ze się wszystko przewraca. Mój mąż oczywiście nic nie słyszał :)
Teraz dosypiamy głowa znowu zaczęła bolec.
Trzymam kciuki za wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to tak jak ja tylko mnie synek walną głową w żebra i tak się przestraszyłam, że zaczęło mi serce kołatać a potem się nakręciłam i dostałam ataku paniki, siadłam na zimnej podłodze wzięłam pastylkę walerianową i przeszło a zasnęłam dopiero nad ranem a o 7 z synem do zerówy musiałam :/ tak bym chciała być spokojna a czuję ogromną huśtawkę nastrojów

No i po :) obsuwa u lekarza = dobre wieści :) Maluch skakał całe badanie ale wszystko udało się pomierzyć, przezierność karkowa 1,9 na początku się przeraziłam ale takim CRL norma jest od 1,7 do 2,7 mm a CRL czyli długość 8.2 cm :) przepływy dobre, serce, żołądek, nerki, wątroba, mózg ok.kość nosowa jest a wynik testu papa za tydzień do odbioru.
Dziękuję za kciuki to wszystko dzięki Wam :*****

Zdjęcie raczej pleców ale tylko takie dal więcej mam nagrane na płycie.
1480678362234.jpg

svchs65gg8talrm7.png

Załączniki

• 1480678362234.jpg
    1480678362234.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 406
reklama
No i po :) obsuwa u lekarza = dobre wieści :) Maluch skakał całe badanie ale wszystko udało się pomierzyć, przezierność karkowa 1,9 na początku się przeraziłam ale takim CRL norma jest od 1,7 do 2,7 mm a CRL czyli długość 8.2 cm :) przepływy dobre, serce, żołądek, nerki, wątroba, mózg ok.kość nosowa jest a wynik testu papa za tydzień do odbioru.
Dziękuję za kciuki to wszystko dzięki Wam :*****

Zdjęcie raczej pleców ale tylko takie dal więcej mam nagrane na płycie.
Zobacz załącznik 785866

svchs65gg8talrm7.png

Podałaś normy dla 13-14 tygodnia. Dla 11-12 są mniejsze :)

oar8pg4ngmro558y.png

Do góry