reklama
gaya11
Fanka BB :)
Kochane ja już po genetycznym,z dzieckiem w porządku ,ale nie wszystko wyszło dobrze ehh napisze więcej jak dojadę do domu...![]()
Mów koniecznie .
Anulka.
Emkaa
Ja jestem przeczulona na tym punkcie - wiele miałam na studiach o FAS - teraz w grupie podjerzewamy jedną dziewczynkę właśnie, że jej zaburzenia zamwiazane są z FAS. Zaszkodzić może nie zaszkodzi , ale po co ryzykować.No dobra ale kefir też zawiera alkohol przez naturalny proces fermentacji.To jak se tak pół małego Leszka chlipnę chyba nie zaszkodzi nie? Nie codziennie oczywiście no ale dzisiaj aż mnie nosi za piwem.

Matka:)
Czekamy na informację...Kochane ja już po genetycznym,z dzieckiem w porządku ,ale nie wszystko wyszło dobrze ehh napisze więcej jak dojadę do domu...![]()

U
użytkownik 16
Gość
No właśnie. Ja tam też wolę dmuchać na zimne u nie ryzykować zdrowia dziecka.Ja jestem przeczulona na tym punkcie - wiele miałam na studiach o FAS - teraz w grupie podjerzewamy jedną dziewczynkę właśnie, że jej zaburzenia zamwiazane są z FAS. Zaszkodzić może nie zaszkodzi , ale po co ryzykować.
![]()

Anulka.
reklama
Emkaa
Tym bardziej , że skutki są okrutne.No właśnie. Ja tam też wolę dmuchać na zimne u nie ryzykować zdrowia dziecka.
![]()
Staram się uniknąć prawie wszystkiego co może źle wpłynąć. Możliwe , że przesadzam , ale o dziecku marzyliśmy 2 lata i chce zrobić wszytko co w mojej mocy , żeby rozwijało się w możliwie jak najlepszych warunkach.