U
użytkownik 16
Gość
Ja juz mam posprzątane. Opłatek od organisty odebrany wiec do świąt można się już szykować. Kupiłam tez formę do uszek. Któraś z was ją polecala. Zobaczyłam w sklepie i mówię "juz jesteś moja". Uwielbiam uszka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie się śnił mój narzeczony ale tak realistycznie ze mam wypieki na twarzy hahaHihi ja tez dzis mialam sen rodem z Greyanajsmieszniejsze ze nie z mezem [emoji23] i tez poki co leze , bo maz w pracy, nadrabiam zaleglosci swrialowo programowe bo w tygodniu spalam a pozniej prasowanie. Duuuuzo prasowania...
![]()
Kosztowała grosze dlatego ja kupiłam. Zawsze z mama ręcznie się bawiłysmy i uszka wychodziły mega duże ze na raz do buzi nie szło wsadzic[emoji16]
No właśnie [emoji4] uszka muszą być małe. Ja robiłam kiedyś z Babcią na takim metalowym, teraz kupiłam plastik bo innego nie bylo[emoji53] ale może być. Ostatnio robiłam z kapusta i grzybami a dzisiaj zrobię z mięsem [emoji4]Kosztowała grosze dlatego ja kupiłam. Zawsze z mama ręcznie się bawiłysmy i uszka wychodziły mega duże ze na raz do buzi nie szło wsadzic[emoji16]
![]()

Zależy jakie to bóle. Ja na wizycie w tym tygodniu powiedziałam ze czasami boli mnie podbrzusze to.moja gin powiedziała ze to normalne bo tworzy się łożysko i macica mocno się rozciąga. Jeśli jest to krótkotrwały ból bez żadnych plamienia a nospa pomaga to nie ma co się martwić.Dobry
Sluchajcie czy macie caly czas dolegliwosci bolowe?? Co cos wstanenibsiebpokrece ale nawet nieduzo to mnie boli brzuch.
Zastanawiam sie czy lekarka da mi zwolnienie i karze w domu siedziec. Ogolnie chcialabym pracowac bo mam co robic. Nie wiem na ile te bole sa w normie. Woem ze w 1 trym. Moga byc vole okresowe ale teraz.
![]()
![]()
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)