Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby ale powiem ci z własnego doświadczenia, że u mnie to nie mniało wpływuWiecie co, cały czas mam nabrzmiałe bolące piersi i teraz patrzę że z jednego wypływa coś przezroczystego. Myślicie że jak już teraz mam siarę to będę miała później więcej pokarmu? W poprzednich ciążach miałam dopiero po porodzie i duże kłopoty z pokarmem.
Wiecie co, cały czas mam nabrzmiałe bolące piersi i teraz patrzę że z jednego wypływa coś przezroczystego. Myślicie że jak już teraz mam siarę to będę miała później więcej pokarmu? W poprzednich ciążach miałam dopiero po porodzie i duże kłopoty z pokarmem.
No to jest wielki plus bo jednak to dziecko troszkę tego słońca i generalnie powietrza zazna.Ja się cieszę , że rodzimy wiosna/lato. Bedzie mnóstwo okazji do spędzania czasu na powietrzu, na piknikach, ze znajomymi, w knajpianych ogródkach itd.
![]()
A gdzie otwieranie to pole? Jakie rejony? Eh... wakacje namiocik. ..wspomnienia[emoji4]Normalnie też bym się cieszyła, ale my z końcem roku szkolnego otwieramy pole namiotowe... pamiętam jak było ciężko przy pierworodnym gdy rodziłam w sierpniu, a teraz tuż przed otwarciem. Nie wyobrażam sobie tego, mąż zdany na siebie z całą robotą tam, a ja z kolei z dwójką w domu sama także wyzwanie przed nami. No, ale damy radę![]()
Mija szwagierka taka jest. Jest ode mnie młodsza o 4 lata ma dwóch synów 4 i 2 lata i jak tylko zaszła w ciążę to nie było innego tematu do rozmowy. Najgorsze było to ze strasznie się wywyższała ze jak to ja starsza a nie mam ani nie myślałam wtedy jeszcze o dzieciach[emoji46]Wiecie co tak ciut odbiegając od tematu to mnie zawsze irytują mega te takie "matki meczennice", że o rany urodzIła dziecko i wszsytko się skończyło, dziecko super i je kocha i nei zamieniłaby na nic innego ale jednak z tylu rzeczy trzeba rezygnować... bleeeee. Zawsze wtedy uciekam bo mam ochotę taką walnąć![]()

Raczej nie ma to wpływy na ilość pokarmu po poridzie. Chociaż ja pokarmu mialam duzo, a też wczesnie w ciąży mi sie siara pokazałaWiecie co, cały czas mam nabrzmiałe bolące piersi i teraz patrzę że z jednego wypływa coś przezroczystego. Myślicie że jak już teraz mam siarę to będę miała później więcej pokarmu? W poprzednich ciążach miałam dopiero po porodzie i duże kłopoty z pokarmem.