reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Spoko Kochane to pewnie tylko wytwór mojej nocnej wyobraźni...
albo odpowiedź na panikę odnośnie usg w środę
Zając Czerwcowy
Ale ja myślę że sobie wkręcam [emoji12]
Martusia1991
A jak tam dziewczyny wasze brzuszki ? U mnie 15 tydzień i zero boję się że jest coś nie tak ... USG miałam 8 tyg temu i boję się strasznie że może maleństwo się nie rozwija . Pewnie pomyślcie że panikuje.
zielinka
Rozumiem Cię ze panikujesz. .. moja kuzynka do 7 miesiąca nie miała nikt jej nie wierzył ze jest w ciąży a chłopak zdrowy i śliczny [emoji4]A jak tam dziewczyny wasze brzuszki ? U mnie 15 tydzień i zero boję się że jest coś nie tak ... USG miałam 8 tyg temu i boję się strasznie że może maleństwo się nie rozwija . Pewnie pomyślcie że panikuje.
![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Martusia ja też nie mam brzucha. W pierwszej ciąży dopiero koło 18 tygodnia coś zaczynało być widać
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Nie przejmuj się kochana tylko ciesz.[emoji4] moja siostra w 9 miesiącu miała brzuch jak ja teraz [emoji23] to dopiero było. Na pewno jest dobrze. [emoji4][emoji4]A jak tam dziewczyny wasze brzuszki ? U mnie 15 tydzień i zero boję się że jest coś nie tak ... USG miałam 8 tyg temu i boję się strasznie że może maleństwo się nie rozwija . Pewnie pomyślcie że panikuje.
![]()