Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pilas siemie lniane wyciag z ziaren?? Pomoze na bole.
![]()
![]()
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa![]()
Wywal go w cholere mąż ma rację [emoji12]Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa![]()
Oddaj lub sprzedaj dalej ;-) nie będziesz sie denerwować!Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa![]()
Lec do lekarza... Nie ma zartow jak juz jest krewPiłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/
Lec do lekarza... Nie ma zartow jak juz jest krew
![]()
A czesto pijesz siemie lniane? Moze staraj sie po troszeczku a czesto pić. Tymbardziej ze masz podrazniony przełyk. Mija szefowa tak sie ratuje i tylko to pomaga na jej problemy z podraznionym gardłem.a ma bardzo zniszczone.Piłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/