• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Pilas siemie lniane wyciag z ziaren?? Pomoze na bole.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Piłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/

Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa:)

Super!
Haha! To moze lekarze sami polecają detektory a pózniej czekają na te kobiety co nie znalazły tętna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa:)
Wywal go w cholere mąż ma rację [emoji12]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oddaj lub sprzedaj dalej ;-) nie będziesz sie denerwować!

Fajnie że dziewczyna ;-) gratuluję!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry