Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo... Żebyś Ty wiedziała jak ja sobie komplikuje... Ale...niech tam! Bedzie dobrze!Justyna damy radę bo mamy dla kogo. Ja wynajelam już kawalerkę w bloku moich rodziców, będę ich miał a przez ścianę. Mój tata szykuje już wszystko na przyszły tydzień planuje sie przenieść. Dlugo i długo nad tym myślałam i to jest najlepsze wyjście.
Matka ja też z godzenia zaszła w ciążę. Jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia Ale wiem, że zaświeci dla nas jeszcze kiedyś słońce i poczuje co to znaczy szczęście w związku. Bo w tym małżeństwie szczęścia nie zaznałam.
Dziękuję za dobre słowa. To duże wsparcie mimo, że tylko wirtualnie. :*
![]()
Jeżeli aż tak Cię boli to faktycznie lepiej sprawdzić,ale na pewno wszystko będzie dobrzeDziewczyny ja jadę właśnie na sor. Już mam dość tych boli podbrzusza. A wizyta w przyszly piatek dopiero. Maz przyszedl z pracy i jedziemy. Myślcie o mnie.
![]()
Rozgość się wygodnie[emoji5] milo cie poznać.Coś o sobie hmmm
8 lat temu wyszłam za mąż i do zeszłego roku nie udało nam się zajść w ciążę. Zaczęliśmy badania i swoją przygodę z in vitro w Katowickiej Provicie. Niestety 1proba nieudana ( tylko dwa słabe zarodki,brak ciąży i zero mrozakow).
2 próba już w Warszawskim Novum i tam się udało ( 5 zarodkow, 7 zamrożonych jajek - 4 mrozaki ).
Aktualnie jestem w 14t1d ciąży. Maluszek ma 8.5cm i jest cudowny.
Ominęły mnie dolegliwości typu wymioty ,ale niestety zgagę mam do dziś potezna.)
To tak w skrócie o mnie. Dziękuje za przyjęcie do grupy.