reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Justyna damy radę bo mamy dla kogo. Ja wynajelam już kawalerkę w bloku moich rodziców, będę ich miał a przez ścianę. Mój tata szykuje już wszystko na przyszły tydzień planuje sie przenieść. Dlugo i długo nad tym myślałam i to jest najlepsze wyjście.
Matka ja też z godzenia zaszła w ciążę. Jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia Ale wiem, że zaświeci dla nas jeszcze kiedyś słońce i poczuje co to znaczy szczęście w związku. Bo w tym małżeństwie szczęścia nie zaznałam.

Dziękuję za dobre słowa. To duże wsparcie mimo, że tylko wirtualnie. :*

Ooo... Żebyś Ty wiedziała jak ja sobie komplikuje... Ale...niech tam! Bedzie dobrze!

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Coś o sobie hmmm
8 lat temu wyszłam za mąż i do zeszłego roku nie udało nam się zajść w ciążę. Zaczęliśmy badania i swoją przygodę z in vitro w Katowickiej Provicie. Niestety 1proba nieudana ( tylko dwa słabe zarodki,brak ciąży i zero mrozakow).
2 próba już w Warszawskim Novum i tam się udało ( 5 zarodkow, 7 zamrożonych jajek - 4 mrozaki ).
Aktualnie jestem w 14t1d ciąży. Maluszek ma 8.5cm i jest cudowny.
Ominęły mnie dolegliwości typu wymioty ,ale niestety zgagę mam do dziś potezna. ;))
To tak w skrócie o mnie. Dziękuje za przyjęcie do grupy.

Coś o sobie hmmm
8 lat temu wyszłam za mąż i do zeszłego roku nie udało nam się zajść w ciążę. Zaczęliśmy badania i swoją przygodę z in vitro w Katowickiej Provicie. Niestety 1proba nieudana ( tylko dwa słabe zarodki,brak ciąży i zero mrozakow).
2 próba już w Warszawskim Novum i tam się udało ( 5 zarodkow, 7 zamrożonych jajek - 4 mrozaki ).
Aktualnie jestem w 14t1d ciąży. Maluszek ma 8.5cm i jest cudowny.
Ominęły mnie dolegliwości typu wymioty ,ale niestety zgagę mam do dziś potezna. ;))
To tak w skrócie o mnie. Dziękuje za przyjęcie do grupy.
Rozgość się wygodnie[emoji5] milo cie poznać.

reklama
Do góry