Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie to że nie chce- Nie mogę [emoji24] kupiłam je jakieś 10 kg temu[emoji38] a one się mało rozciągają buuu
![]()
Ja man takie szczęście ze do pracy moglam tylko w sukienkach i mam ich pełno a ze nigdy nie lubiłam dopasowanych ciuchów to wiele z nich mam luzniejszych. Tylko te głupie rajstopy ciążowe[emoji37] ehhTo może jakaś spódnica i luźniejsza bluzkaja mam tylko jedna spódnice która się nadaje jeszcze do chodzenia
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może I tak ale gdyby moja znajoma miała robioną cytomegalie to zaraz po porodzie jej synek mógłby dostać odpowiednie leki a tak dowiedziała się jak juz zmiany w jego organizmie doszły.Ehhh w poprzednich dwóch ciążach nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak cytomegalia. Nie dajmy się zwariować...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam..ale poza pakietem i dodatkowo płatna.Powiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.
![]()