Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojjj rzeczywiście to bardzo wczesnie!Skąd...z ciąży jak nazwa wskazuje. Najgorsze jest to że tak szybko. Zwykle zaczyna się po 30tc i taka ciążę można już rozwiązać. A tu dopiero 15tc i to najbardziej mnie martwi.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj wspolczuje bo to powazna komplikacja.Czy leki na obnizenie cisnienia w ciazy sa zabronione czy szkodliwe dla dziecka?Bo jezeli nie to nie rozumiem dlaczego ci tych lekow nie przepisza.Uwazaj na siebie❤Właśnie dzwoniła lekarka do mnie... Moje przypuszczenia że zaczyna się u mnie zatrucie ciążowe są zasadne. Jutro kolejna dawkę moczu do badań mam oddać i czekać na wezwanie że szpitala...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz mówił ze jak na początku ciąży jest problem z cieniem to znaczy ze juz wczesniej jakis problem był. Jak ciśnienie zaczyna być wysokiej ok. 20 tyg.ciąży to poprostu w ciąży ciśnienie rośnie. I to tylko na czas ciąży.Dziewczyny, a te problemy z ciśnieniem to Wam się zrobiły w ciąży czy zawsze miałyście wysokie?
Trzymam kciuki żeby się obniżyło i nie było powodów do zmartwień!

a szprycą robisz? kurcze pytam bo w tamtym roku moje pierniki nerwowo mnie wykończyły hehehehhe robiłam z synem, wszystko sie rozwalało lukier płyną jeżeli mogę to poproszę też o przepis na pierniczki![]()
Chyba nie bardzo. Bo tu nie wolno leków przesyłać. Za tydzień będę w PL mam nadzieję że do tego czasu będzie ok