reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dla mnie najgorsze jest to że ja jakoś sobie poradzę. Boję się o Małego.. Boję się że kiedyś zapyta mnie czemu każdy jego kolega ma tatusia a on nie. Ze nie będę umiała mu zastąpić taty.. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku ale ja mam przed oczami właśnie takie sytuacje jak narazie i jest mi dlatego ciężko.. Ale mam nadzieję że to się zmieni i będę umiała już myśleć i mówić o tym z dystansem tak jak Ty :)
Ja powiem z wlasnego doswiadczenia..
Lepiej nie miec ojca w domu niz miec ojca debila...
Nas ojciec bil, pil i kazdy sie go bal nawet mama..
I co z tego wyszlo? Ze cala rodzina nie potrafi byc razem bo kazdy zmaga sie ze wspomnieniami..

Zreszta twoje dziecko bedzie mialo ojca..tosz on zyje i moze Go poznac..ale nie znaczy, ze musicie go tolerowac w domu

Cała noc mi się śnił poród i urodziłam chłopca !! Chyba moja podświadomość chce synka [emoji38][emoji4]

w57vxzkr0voyai9q.png

Witam nową mamę

Zająć ja bym go kopnela, co to ma być, Ty się musisz wysypiać a nie jakieś pobudki.

Wczoraj mąż mi kupił pastę sezamową z kakao i się objadłam na wieczór a potem nie mogłam spać przez ten cukier. Ale dzidziuch w brzuchu też ostro tańcował, już wiem czego się najeść przed usg :) może w końcu nie będzie spać i poznam płeć.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dzień dobry [emoji4]
Dziewczynom po wizytach gratuluję dobrych wieści [emoji8] Yoohoosek współczuję czekania na płeć [emoji53]
Witam nową Mamę [emoji6] Wionatq pisz o czym chcesz i kiedy chcesz. Jesteśmy tu po to żeby się wspierać lub czasem po prostu kopnąć w doopkę [emoji48]
Ja też przytyłam Ale nie ma co się dziwić jak jem [emoji14] dzisiaj np zapraszam na pierogi ruskie- będzie lepionko.
Leżę w łóżku rano i mówię do męża- jak ja bym chciała żeby już był maj.... albo przynajmniej kwiecień.... a On na to - no dobra marzec.... hmmm to może zostańmy przy tym styczniu [emoji28]
Miłego dzionka [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Kochana mojego męża spytaj ;) gdzieś wyczytal... ja tam nie czytuje takich rewelacji - śpię jak mi wygodnie. Pewnie chodzi o jakoś ucisk ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Pokaz mu post mamyginekolog o spaniu... Jakby mi moj tak robil to by oberwal [emoji14]

Witam nowa mame :) mozesz sie wygadac tak czesto jak tego potrzebujesz :) wszystko sie ulozy, jestes mlodziutka Twoj facet tez... Jeszcze sie ogarnie i bedzie zalowal :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Mój ma dużo bardziej luzackie podejście niż przy pierwszej ciąży. podchodzi do tego zadaniowo, czeka aż dziecko się urodzi, na brzuchu się nie skupia, bardziej na mnie :) więc robi wszystko żeby mi było dobrze. wczoraj nawet powiedział, ze kwitne w tej ciąży co mnie rozwalilo bo czuję się jak gowno :D chce być miły, niech myśli, ze to lykam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry