• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobie to samo jednak. Szkoda mi w tym momencie 200 zl na staniki mtore nie wiem ile ponosze... jak wroce do normalnosci to owszem lubie sobie taki stanik kupic ale wtedy chodze w nim i chodze :) pojde do cubusa tam sa duze rozmiary i tanie i w miare dobre - mam pare sztuk :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Podziwiaj i mnie ![emoji23] ;) to jest moja jedyna motywacja - praca bo tak zaleglabym w domu... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O-o-o i w tym rzecz! Musze to sobie wbic do glowy :D nic sie beze mnie nie zawali! ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry