reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mój noworodek robił się siny od płaczu gdy odkladalam go do łóżeczka, ale co tam, mogłam go zostawic by się udusił [emoji23]

Każda niech wychowuje dziecko jak chce, ale proszę nie mówić bzdur, że nie ma nieodkładalnych dzieci bo moje takie było i nikt mi nie wmówi, że nie ;)

A kilkumiesięczne dziecko w żłobku to jest dramat, taki maluch powinien byc przy mamie jeszcze - rozumiem, że są rożne sytuacje w życiu i kobiety często nie mają innego wyjścia.

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja najbardziej miałam problem z usypianiem, bo czy w wózku bujany, łóżeczku, bujaczku to nie chciał spać i płakał . I niestety kończyło się usypianiem na rękach a czasem nawet i spaniem na nich po 2h bo jak tylko chciałam odłożyć to już płacz:/ Może coś źle robiłam, może są jakieś metody ,nie wiem...
Zastanawiam sie jak teraz będzie.. Ta chustę muszę kupic

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

O widzisz to może dlatego... Ale przecież od 20 do 9 rano minęło u mnie te 12h :/ mam nadzieję że po godzinie i po dwóch wyniki będą w normie i się rozejdzie po kościach
Wiesz co nwm czy to robi roznice. Moze jadlas co tlustego wczoraj po prostu albo z wysokim indeksem glikemicznym i dlatego dzis troszke wyzszy wyszedl tem cukier..

Mój noworodek robił się siny od płaczu gdy odkladalam go do łóżeczka, ale co tam, mogłam go zostawic by się udusił [emoji23]

Każda niech wychowuje dziecko jak chce, ale proszę nie mówić bzdur, że nie ma nieodkładalnych dzieci bo moje takie było i nikt mi nie wmówi, że nie ;)

A kilkumiesięczne dziecko w żłobku to jest dramat, taki maluch powinien byc przy mamie jeszcze - rozumiem, że są rożne sytuacje w życiu i kobiety często nie mają innego wyjścia.

7u223e3kwboc3bjp.png
Z pierwszą częścią się zgodze, ale nie wszystkie jesteśmy matkami polkami i nie każda z nas będzie przez rok czy dwa siedziała z dzieckiem w domu. Nikt nie oddaje do żłobka miesięcznego dziecka. Nie uważam żebym ja albo większość mojej rodziny była wyrodna, mój syn zapewne też pójdzie do żłobka i nie uważam tego za dramt. To że pójdzie do żłobka nie znaczy że nie będzie już miał ze mną bliskości [emoji33] Uważam że niektóre kobiety poprostu nie mogą siedzieć non stop w domu i lepiej zajmą się dzieckiem jak na jakiś czas oderwą się od tych domowych spraw...

w57vyx8dubspq12k.png

Zgadzam się z Tobą Arya ,że są dzieci nieodkładalne.
Dlatego też apropo wczorajszej rozmowy, nie ma co oceniać wyglądu innych kobiet,być może nie mają nikogo do pomocy i są zdane na siebie.. oczywiście nie popieram chodzenia jak brudasek,ale jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzsnia ;)

reklama
Do góry