Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywioneJa bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]
No cos ty [emoji6] na pewno dzidzia ma sie swietnie. A moge wiedziec ile wazylas przed ciaza i ile wzrostu ?Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione
Hubert 18.02.2015
A może schudłaś z rąk i nóg?Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione
Hubert 18.02.2015
Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak
Hubert 18.02.2015
Jam mam dzis chia z dzemorem malinowymKupiłam Chia i zrobiłam z truskawkami i mango . Mmmmm pycha [emoji39] dzięki dziewczynki za inspiracje![]()
![]()