an93
Fanka BB :)
Teatr 6.piętro,na ich nowym spektaklu "Ożenek". Polecam ,mi się podobało i fajna obsadamLP trzymaj się gorąco! Jaki dzidziuś juz duży! Który to tydzien??
An93 w którym teatrze bylas i na czym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teatr 6.piętro,na ich nowym spektaklu "Ożenek". Polecam ,mi się podobało i fajna obsadamLP trzymaj się gorąco! Jaki dzidziuś juz duży! Który to tydzien??
An93 w którym teatrze bylas i na czym?
Nie jesteśmy skazane tylko na soki pomidorowe(z neta):
Największe źródła potasu w 100 g produktu:
morele suszone – 1666 mg,
figi suszone – 938 mg,
banany – 395 mg,
awokado – 600 mg,
seler – 320 mg,
grejpfruty – 277 mg,
ziemniaki – 357 mg,
pomidory – 282 mg,
kiwi – 290 mg.
Dzienne zapotrzebowanie to 2000-3000mg.
![]()
![]()
Może to głupie bo nienawidzę soku pomidorowego ale gdybym miała go zamienić na owoce suszone albo awokado to nigdy w życiu. To jest chyba dla mnie większą zmora niż też sok na którego znalazłam metodęNie jesteśmy skazane tylko na soki pomidorowe(z neta):
Największe źródła potasu w 100 g produktu:
morele suszone – 1666 mg,
figi suszone – 938 mg,
banany – 395 mg,
awokado – 600 mg,
seler – 320 mg,
grejpfruty – 277 mg,
ziemniaki – 357 mg,
pomidory – 282 mg,
kiwi – 290 mg.
Dzienne zapotrzebowanie to 2000-3000mg.
![]()
![]()
Przeciez nie będziemy się objadać ziemniakami albo suszonymi owocami bo nam tyłek urośnie i kto by tyle zjadlJak np sezam albo mak mają bardzo dużo wapnia, ale mało kto zje ze 100gram, no chyba że makowcu to nie pogardze
![]()
![]()
Myślę że czekolada to bardzo dobre rozwiązanieTak samo jak dużo magnezu jest w pestkach dyni. No ale kto by zjadł całe opakowanie na raz. Dużo łatwiej jeść zjeść czekoladę![]()
Ja z gorzkich lubię z Intermarche tez 70% z kawałkami karmelizowanego kakao. Pyszotka. Jak mój 2latek ja lubi to myślę że każda taka gorzka da radę zjeśćJa mam jazdę ostatnio na moją ulubioną czekoladę 74% z Lidla.
Jak chce mi się coś słodkiego to ją podjadam,tym bardziej ,że trochę mi się od życia należy a i tak słodkiego nie jem.
Normalnie mogłabym jeść ją 24h na dobę.
Bardzo gorzka czekolada przy Ochocie na słodkie to chyba ewenement![]()
Takie ochoty to ja mogę mieć![]()