Aleksandrax
Fanka BB :)
GratulacjeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Bellax, a dzwoniłaś do położnej? Pamiętam że kazała ci długo nie czekać jak coś się będzie działo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Dziewczyny gadalam wlasnie z siora i ona mowila,ze tydzien przed terminem chodzila na ktg codziennie takie kontrole,u nas chyba sie tego nie praktykuje ..chyba ...a jak u was?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Co 10min ... Może cos sie rozkręca jak tak regularnie.tydzień [emoji21] cały czas bez zmian. boli z krzyża jak na okres i brzuch się spina co +/- 10 minut. Ale nie jest to coraz mocniejsze niestety
![]()
Współczuje...ja tak w Bierdonce wczoraj stałam...Dobrze ze jakis pan w tramwaju sie zlitował u ustapił mi miejsca.Jestem właśnie w wydziale komunikacji... ludzi w chu... wszyscy siedzą a ja z wielkim brzuchem w 9 msc stoje... [emoji108] nawet nie mam siły tego komentować
![]()
Gratulacje ! ZazdroszczeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy