Gemmina
Fanka BB :)
Robisz suwak na suwaczki.com, potem wklejasz link w sygnaturze. W apce musisz znaleźć sygnature, kliknij własna i wklej link [emoji1] powodzenia!Chcialam zrobic suwak ale nie umiem [emoji22]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robisz suwak na suwaczki.com, potem wklejasz link w sygnaturze. W apce musisz znaleźć sygnature, kliknij własna i wklej link [emoji1] powodzenia!Chcialam zrobic suwak ale nie umiem [emoji22]
U mnie w 7 tc gdyby nie test usg to nie wiedzialabym, ze jestem w ciąży. Oprocz bólu brzucha raz na jakis czas, siusiania częstego i od pewnego czasu bólu piersi nic mi nie dolega. Ale może jeszcze wszystko przede mna ?[emoji33]
Mnie cos rozklada...gardlo boli jakby w srodku cos siedzialo ze ciezko przelknac..i katar sie zaczyna..ehh pije herbatke lipowa z miodzikiem i cytrynka.Cześć ... Powiem wam, że pieewszy raz miałan aż takie mdłości jak nigdy ... Dzisiaj dzien odwiedzin zaraz trzeba sie szykowac i jechac do rodzinkia wy jakie plany na dzisiaj ?
To sie moze na porodowce spotkamy bo ja chce wlasnie rodzic w Olawie :-)Polusiowa rodzilam w Brzegu. Teraz sie zastanawiam pewnie albo Brzeg albo Olawa wlasnie, bo wiele kobitek z Brzegu tam rodzi i sobie chwala.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie doczytam Was za nic...nie jestem w stanue...mecza mnie nega wymioty i nudnosci wiec znowu jestem w szpitalu...to jakis koszmar...modle sie by sie jak najszybciej skonczylo bo inaczej ja sie wykoncze...
![]()