majka_km6
Moderatorka
A tobie w końcu zrobili czy dopiero będą?Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tobie w końcu zrobili czy dopiero będą?Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą
![]()
Z kąd to wziąć?Ja mogę wam polecić nasiona chia. Całkiem nieźle czyszczą jelita. A do tego pudding z chia jest smaczny, pudding z owocami jako deserek i problem powinien rozwiązać się sam. Spróbujcie...
Aha. Ja czekam na wynik. Ciekawe jak to jest w ciąży. Moja koleżanka miała mieć cesarkę, przez złą cytologie.Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą
![]()
Ze sklepieZ kąd
Z kąd to wziąć?
Kupić w sklepie eco, tesco, czasem Biedronka, zamówić na necie, ma mnóstwo witamin i minerałów i fajnie działa na jelita, poczytaj na necie.Z kąd
Z kąd to wziąć?
Torecan [emoji5]Daj nazwe tego czopka ! Poprawiacza humoru [emoji23]
![]()
Ja tez mam wlasnie tsh 2,88 i dzwonilam do poloznej to mowila by sobie zalatwic szybko endokrynologa...ale niestety u nas nawet prywatnie czeka sie ok.3tygodni i mam dopiero na 28 listopada.wczesniej sie nie dalo :-( mam nadzieje,ze nic nie bedzie dzidzi przez to.nigdy nie mialam problemow z tarczyca,zawsze tsh max.1,7 a teraz takie cos,ale coz...W ciazy tsh powinno buc ponizej 2. Do endokrynologa jak najszybciej :-)
![]()
Może jakimś cudem trafię na kogoś takiego.Aha. Ja czekam na wynik. Ciekawe jak to jest w ciąży. Moja koleżanka miała mieć cesarkę, przez złą cytologie.
Majka- no nic mam nadzieje , że szybko się okaże co i jak, bo jednak niepewność jest najgorsza.
![]()