an93
Fanka BB :)
Dzięki! Ja idę do dr Filipeckiej-Tyczki z tego co wyszukałam też ma certyfikatByłam u doktora Dziąga. Był bardzo miły i profesjonalny. Wszystko dokładnie pomierzył, sprzęt ok. Ma certyfikat, tylko nie powie ci płci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki! Ja idę do dr Filipeckiej-Tyczki z tego co wyszukałam też ma certyfikatByłam u doktora Dziąga. Był bardzo miły i profesjonalny. Wszystko dokładnie pomierzył, sprzęt ok. Ma certyfikat, tylko nie powie ci płci.
Tak, zdjęcia i płytkę.Dzięki! Ja idę do dr Filipeckiej-Tyczki z tego co wyszukałam też ma certyfikatno,ale mam nadzieję ,że na płeć nas nakieruje.
A dał Ci jakąś płytke na pamiątke lub zdjęcie?
Ja używam samych żółtek.Spokojnie z tym rozstrzepieniem powiedział ze to się bardzo rzadko zdarza ale jak nie trzeba to nie należy stosować czego tylko profilaktycznie. To są tabletki to zawsze jakaś ingerencja aczkolwiek jak trzeba to trzeba znam kobiety które cała ciąże stosowały nic się nie stało ale stosowały bo musiały .
Ja dzisiaj wymyśliłam ze zrobię spagetii carbonara pierwszy raz i mam problem bo nie wiem czy użyć całych jajek czy tylko żółtek ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W zeszłym tygodniu. Ja chodzę na NFZ więc nie mam usg na każdej wizycie . Następne w styczniu.Emka a Dzidziusia widziałaś?
![]()
Ciesz się ;p moja musi niedługo iść ze mną do szkoły powiedzieć o ciąży [emoji23] wywiadówka życia.