Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ide na kontrole 21.11 i zobaczymy co z tym krwiakiem. Jak wychodzilam ze szpitala 4.11 jeszcze byl i to spory. Na szczescie juz nie plamie wiec jest ok.Suelen czy Twoj krwiak sie wchlonal? Jak sie czujesz?

Czemu gin zabrania seksu?Czesc Dziewczynki
Ja mam dzisiaj bardzo ochotę na tradycyjny rosół z makaronem. Mięsa pewnie oczywiście nie tkne, bo kompletnie mi teraz nie wchodzi. Ale wywar z samym makaronem na pewno będzie pyszny
Anulka wow ale zdolniacha z tymi pierogami. Ja jadłam w zeszłym tygodniu i póki co mnie mdli na sama myślW ogole tak mam teraz, ze na coś mam ochotę a jak już to zjem, to potem patrzeć na to nie mogę przez kilka dobrych dni
Co do plamien, to ja nie miałam jeszcze takiego incydentu ani w całej poprzedniej ciąży ani dotychczas w tej. Seksu gin zabrania jeszcze. A też miałabym już spora chęć na przytulanie![]()
mój Doktor nas wręcz ostatnio prosił żebyśmy spróbowali. A u nas tak sie złożyło, że od zapłodnienia nic. Mój luby jak usłyszał, że " musi mnie zdiagnozować" nie było opcji żeby nie [emoji23]. Ja się bałam ale się przełamałam. Lekarz Mówił że jakby bolal brzuch to od razu przestać. My spróbowaliśmy i było okiCzesc Dziewczynki
Ja mam dzisiaj bardzo ochotę na tradycyjny rosół z makaronem. Mięsa pewnie oczywiście nie tkne, bo kompletnie mi teraz nie wchodzi. Ale wywar z samym makaronem na pewno będzie pyszny
Anulka wow ale zdolniacha z tymi pierogami. Ja jadłam w zeszłym tygodniu i póki co mnie mdli na sama myślW ogole tak mam teraz, ze na coś mam ochotę a jak już to zjem, to potem patrzeć na to nie mogę przez kilka dobrych dni
Co do plamien, to ja nie miałam jeszcze takiego incydentu ani w całej poprzedniej ciąży ani dotychczas w tej. Seksu gin zabrania jeszcze. A też miałabym już spora chęć na przytulanie![]()
Czemu gin zabrania seksu?
Ja na wizycie zapomnialam sie o to zapytac.
mój Doktor nas wręcz ostatnio prosił żebyśmy spróbowali. A u nas tak sie złożyło, że od zapłodnienia nic. Mój luby jak usłyszał, że " musi mnie zdiagnozować" nie było opcji żeby nie [emoji23]. Ja się bałam ale się przełamałam. Lekarz Mówił że jakby bolal brzuch to od razu przestać. My spróbowaliśmy i było okiteraz Już normalnie ale wiadomo bez wariacji;( Żeby brzusio się nie napinał itp.
![]()