Arya88
Fanka BB :)
A lekarz prywatny czy na nfz ? bo prywatni nie mogą dać z refundacją ;(
![]()
Oczywiście, że mogą. Ja dostaje recepty z refundacją od swojego lekarza, do którego chodzę prywatnie. Nie jednego zresztą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A lekarz prywatny czy na nfz ? bo prywatni nie mogą dać z refundacją ;(
![]()
tylko ci którzy mają podpisaną umowę z nfz ( przyjmują również na kase chorych) oszukują w ten sposób trochę system- tłumaczyła mi to ciocia internistka która często właśnie wystawia nam recepty z refundacją.Oczywiście, że mogą. Ja dostaje recepty z refundacją od swojego lekarza, do którego chodzę prywatnie. Nie jednego zresztą
![]()
tylko ci którzy mają podpisaną umowę z nfz ( przyjmują również na kase chorych) oszukują w ten sposób trochę system- tłumaczyła mi to ciocia internistka która często właśnie wystawia nam recepty z refundacją.
![]()
hehe ale niespodziankaOstatnio jak byłam na badaniach prenatalnych lekarka powiedziała ze nic nie widać wiec ona by się skłaniała ku dziewczynce a dzisiaj na wizycie co ? Siusiak widziałam na własne oczylekarz powiedział ze za 4 tyg na wizycie już będzie to bardziej pewne ponieważ na początku narządy są bardzo do siebie podobne ale on tam widzi chłopaka
po za tym wszystko OK wyniki z toxo tak jak zinterpretowałyście są OK . Wysłał mnie tylko jeszcze na mocz bo ostatnio były małe wątpliwości. Kolejna wizyta za 4 tyg nie wiem jak to wytrzymam.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
![]()
Justyna bardzo mi przykroWitajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.
![]()

Witajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.
![]()
Witajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.
![]()