Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Kobiety i tym bardziej matki swojego dziecka...Justyna trzymaj się! Bardzo ci współczuję... Ale zostań z nami, będziesz mamą! A takiego faceta to kopa w d....e jak nie szanuje kobiety.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kobiety i tym bardziej matki swojego dziecka...Justyna trzymaj się! Bardzo ci współczuję... Ale zostań z nami, będziesz mamą! A takiego faceta to kopa w d....e jak nie szanuje kobiety.
Ja po wizycie dostałam zastrzyku energii,ale senna jestemA jak juz narzekalysmy... dobrze sie dzien zacząl ale jakos teraz nie mam energii... zero :-( a jak u was ?
![]()
Nie :-) tak sie pochlupac kiedy maz ze znajomymi idzie na termy ja zostaje w basenie :-) ale od nowego roku ja tez zamierzam juz sie pluskac w cieplych wodach ;-)Ja po wizycie dostałam zastrzyku energii,ale senna jestemdzisiaj w którymś poście wspominałaś o basenie
chodzisz może na jakieś zajęcia?
Ahaa,bo myślałam,że może jakieś zajęcia grupowe dla ciężarnychNie :-) tak sie pochlupac kiedy maz ze znajomymi idzie na termy ja zostaje w basenie :-) ale od nowego roku ja tez zamierzam juz sie pluskac w cieplych wodach ;-)
A jak po wizycie ?
![]()