Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znam ten ból, my przez to przechodzilśmy pół roku temu.Ja mam taki bajzel... żyję w zawieszeniu. Dzieci śpią w kuchni, szafki z ich ubraniami na środku pokoju. Czuję jakbym straciła kontrolę nad swoim życiem. Wiem że to przejściowe i na nie które rzeczy nie mam wpływu ale ten remont już za długo trwa jak dla mnie. Idę odnaleźć siebie w tym bajzlu choć trochę![]()
Ja nie dekoruje. Nie wiem nawet czy choinke ubiore w tym roku. I tak nas na swieta nie bedzie... zreszta w tym wynajmowanym mieszkaniu noe czuje takiej potrzebyJa muszę się ogarnąć i zacząć porządkować i przenosić rzeczy z szaf do szaf wczoraj nie Zdążyłam juz wszystkiego zrobić . Chciałabym już wystroić dom na święta mąż mówi ze za wcześnie a wy kiedy dekorujecie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On jest bardzo znanym lekarzem pracuje popołudniami do 21 ale z racji dużej ilości pacjentek zawsze ustala terminy do 22.00 najlepsze jest to ze tego samego dnia przylatuję do Wrocławia wiec będzie zabawnie bardzo dlugi dzień mnie czekaO 22 ! :O naprawdę? :O to w jakich godzinach pracuje ten lekarz ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze wszystko jest ok. Natomiast nie wyobrażam sobie zmierzenia wszystkiego w 5 min! Masakra jakaś!Jestem po genetycznym. Wszystko ok. Babka jednak wszytko bardzo szybko mierzyła i robiła i czuję niedosyt. Moze 5 min byłam. Z moim lekarzem to każde usg trwa dłużej a te genetyczne conajmniej 15-20 min. Płci nie mówiła.
![]()
Ciacho a skad Ty jestes? Mozesz w ogolr powiedzieć cos wiecej o sobie? Masz juz dzieci czy to pierwsze?On jest bardzo znanym lekarzem pracuje popołudniami do 21 ale z racji dużej ilości pacjentek zawsze ustala terminy do 22.00 najlepsze jest to ze tego samego dnia przylatuję do Wrocławia wiec będzie zabawnie bardzo dlugi dzień mnie czeka![]()